Haberler

Genç Kadını Takip Edip Asansörde Taciz Eden Sapığı, Mahalleli Sokak Ortasında Dövdü

Güncelleme:

Batman'da işten eve dönen genç kadını asansörde taciz eden sapık mahalleliye yakalandı. Polis, saldırganı mahallelinin elinden zor kurtardı.

ASANSÖRE GİREN SAPIK, GENÇ KADINI TACİZ ETMEYE BAŞLADI

Kanal D Haber'de yer alan habere göre Batman'da işten eve dönen genç kadın takip edildiğinden habersizdi. Kapıdan içeri girince tacizci peşinden koşarak geldi. Genç kadın, asansöre binmek üzereyken tacizci o sırada dış kapıya vurup yardım isteyince komşusu sanıp ona kapıyı açtı. Peşinden asansöre giren sapık kadını taciz etmeye başladı.

GENÇ KADININ ÇIĞLIKLARINI DUYAN KOMŞULAR YARDIMA KOŞTU

Genç kadın bir yandan tacizciye karşı koyarken bir yandan yardım çığlıkları attı. Tacizcinin tişörtü kadının elinde kaldı. Sesi duyan komşular evlerinden çıkıp yarı çıplak kaçan sapığı kovalamaya başladı.

TACİZCİ MAHALLELİLER TARAFINDAN LİNÇ EDİLDİ

Merdiven boşluğuna saklanan tacizciyi yakalayan mahalleli linç etmeye kalkıştı. Polisler onu mahallelinin elinden zor kurtardı. Gözaltına alınan tacizci cezaevine konuldu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Batman 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (54)

ORDAN ŞURDAN BURDAN BİRİ:

BU KADINLAR ÖNCE GİYİNMESİNİ BİLECEK SONRA HERKES BIRBIRINE LAF ATACAK

1
49
yanıtYanıtla
PK:

Kadın gayet kapalı. Sen önce o sapık beynini giydir üşütmüşşün.

yanıt5
yanıt0
213213:

SENİN GİBİ BİRİ YAPMIŞ İŞTE DÜZGÜN GİYİNSE NOLUR

yanıt4
yanıt0
Faruk:

ne varmış kadının kıyafetinde?

yanıt3
yanıt0
HADİ ORDAN:

kadın daha ne giysin poşet mi giysin bu kızacağız. gayet düzgün giyinmiş sen de o ahlaksız gözünü kapat o zaman görmessin.

yanıt1
yanıt0
eda:

toplumun ahlakını kadınlar bozdu. utanma çekinme kalmadı. herşey sokağa taştı. biz gençliğimizde böyle değildik. avrupaya özendiler. bir karış giydiğin eteği kıyafetten sayıyorsun. evli kadınlarda bir acayip oldu. ahlaksızlıktan hiç taviz vermediler. kuyruk sallaya sallaya gidiyorlar. sonumuz hiç iyi değil. insan gibi örtünün artık.

19
30
yanıtYanıtla
foemen:

teşekkürler eda hanım.

yanıt0
yanıt3
???:

bir soru soracağım çok mantıklı, mantıklı bir cevap bekliyorum. bütün kadınların örtündüğünü düşün bütün hayvanların da hatta damacana şişesininde sapıkların gerçekten duracağına inanıyor musun?o zaman yine bakmayacaklar mı?kıyıda köşede tek kalana saldırmayacaklar mı?kapalı insanlarımız bu zamanda hiç mi tacize uğramıyor? bunların cevabını verebiliyorsan amenna. bir laf vardır susma sustukça sıra sana gelir bunu hatırlatmak isterim

yanıt1
yanıt0
seçmen:

işte böyle sakallılar son 10 yılda türedi kimin seçmeni olduğu belli

12
27
yanıtYanıtla
NÖRİ:

Adam yolda kadın görünce koşa koşa gidip kovalıyor vay be. Taş devrinde mağara adamı olsa bir nebze. 2018 için pek uygun bir yaratık değil, zaman makinesi olacak kendi zamanına geri yollayacan bunu.

33
0
yanıtYanıtla
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title