Haberler

Evine Giren Hırsızı Korkutan Yaşlı Kadın Olay Anını Anlattı

İzmir'in Urla ilçesinde evine giren hırsızı köpek gibi hırlayarak uzaklaştıran yaşlı kadın olay anlarını anlattı.

İzmir'in Urla ilçesinde evine giren hırsızı köpek gibi hırlayarak uzaklaştıran yaşlı kadın olay anlarını anlattı.

Edinilen bilgilere göre olay, Urla ilçesi Torasan Mahallesi'nde meydana geldi. Evinde yalnız yaşayan B.Ü. (67), gündüz saat 11.00 sıralarında evde ayak sesleri duyması üzerine yatak odasının girişinde elinde balık dolu poşet olan bir genci fark etti. Yaşlı kadın, köpek gibi hırlama sesi çıkararak şüpheli hırsızı korkuttu. Daha sonra yastıkla kovaladığı hırsızı evden uzaklaştırmayı başaran yaşlı kadının ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Torasan Mahallesi çevresinde yaptığı çalışmalar sonunda şüpheli 22 yaşındaki Y.B.'yi yakaladı. Ev sahibi B.Ü. tarafından teşhis edilen Y.B.'nin 7 suçtan kaydı olduğu, hırsızlık suçundan yatmakta olduğu cezaevinden dün tahliye edildiği kaydedildi. Yaşadığı şoku üzerinden atamayan Behiye Ü., "Ben Ramazan nedeniyle odamda uyuyordum sesler gelince çok korktum köpek gibi hırlama sesi yaptım ve hırsızı kaçırmayı başardım" şeklinde konuştu.

Urla Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin tamamlanmasından sonra mahkemeye sevk edilen Y.B., 6 ay adli kontrol cezasına çarptırılıp serbest bırakıldı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İzmir Urla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title