Haberler

Evine Giderken Sokakta Tabancayla Öldürüldü

Güncelleme:

Gaziantep'te, evine gittiği sırada kar maskeli kişinin silahlı saldırısına uğrayan Atilla Kapısız, öldü.

Gaziantep'te, Üçoklar Mahallesi'nde evine gittiği sırada kimliği belirsiz ve kar maskeli bir kişinin silahlı saldırısına uğrayan 37 yaşındaki Atilla Kapısız, tedaviye alındığı hastanede öldü.

SİLAHLI SALDIRYA UĞRADI

Olay, akşam saatlerinde Üçoklar Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Atilla Kapısız Bayındır Caddesi'nde evine giderken Kızıklı Sokak'ta yüzünü kar maskesiyle gizleyen kimliği belirsiz motosikletli bir kişinin silahlı saldırısına uğradı.

HAYATA VEDA ETTİ

Kapısız, sırtına isabet eden 3 kurşunla yaralanırken, kar maskeli saldırgan olay yerinden motosikletiyle kaçarak izini kaybettirdi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından ambulansa taşınan Atilla Kapısız, götürüldüğü Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

POLİS İZ PEŞİNDE

Kapısız'ın cesedi, otopsi için morga konulurken, olay yerinde çalışma yapan polis, saldırganın kimliğinin belirlenerek yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (7)

BU GERÇEKTİR.:

NE ÇAHİLSİN YA NRCN AKP NEYİNİ SAVUNUYON SİYASETÇİLER YALANÇIDIR.YEMİN EDERMİSİN AKP HIRSIZ DEĞİL DİYE HADİ VUR ALİNİ KURANA.BU OLAYI SİYASETE BAĞLAMIŞSIN YA AYIP BE.İNSAN MLDÜRÜLÜYO SEN NEDEN BAHZ EDİYOSUN .

16
15
yanıtYanıtla
SELÇUKLU:

6136 sayılı ateşli silahlar hakkındaki kanun acilen değiştirilmesi ortalık sapık ve silah kaynıyor.

19
0
yanıtYanıtla
Keskin Nişancı:

Kıyamet Lametleri Bunlar Ramazan Ramazan Allah beter bela sıkıntı ve afetlerden korusun ülkemizi insanlarımızı...

15
0
yanıtYanıtla
murtu:

KESİN BUNUN ALTINDANDA BİR KADIN OLAYI ÇIKAR....

9
3
yanıtYanıtla
yazık:

vay arkadaş önüne gelen siyasetçi olmuşya...siz harcanıyorsunuz burda arkadaşş..

7
2
yanıtYanıtla
AH AH:

MASKE TAKTIGINA GORE TANIDIK BIRI ÖLDURMUSTUR BUYUK IHTIMALLE.KIMBILIR KIMLE NE ALIP VEREMEDIGI VARDI ALLAH GUNAHLARINI AFFETSIN KATILIDE CEZASIZ KALMAZ INSALLAH

2
2
yanıtYanıtla
korkusuz korkak:

turkun kurtun eline silah vermiycen ne vuracagini sasiriyo

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title