Haberler

Evinde Yangın Çıkan Kadın Ağladı

İzmit'te Bir Binanın 4'üncü Katında Elektrik Kontağından Çıkan Yangında, 5 Yaşındaki Oğlu ile Birlikte Evde Korku Dolu Anlar Yaşayan Mevlide Çulha Gözyaşlarına Boğuldu. Komşuları Tarafından Sakinleştirilmeye Çalışan Genç Kadın Uzun Süre Kendine Gelemedi. Olay Yerine Gelen İtfaiye Ekipleri Kısa Sürede Yangını Kontrol Altına Alarak Söndürdü.

İzmit'te bir binanın 4'üncü katında elektrik kontağından çıkan yangında, 5 yaşındaki oğlu ile birlikte evde korku dolu anlar yaşayan Mevlide Çulha gözyaşlarına boğuldu. Komşuları tarafından sakinleştirilmeye çalışan genç kadın uzun süre kendine gelemedi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri kısa sürede yangını kontrol altına alarak söndürdü.

İsmail Kolaylı Caddesi, Serdar Apartmanı'nın 4'üncü katında İbrahim Çulha'ya ait dairenin çocuk odasında elektrik kontağından yangın çıktı. Evde 5 yaşındaki oğlu İsmail'le birlikte olan 4 çocuk annesi 36 yaşındaki Mevlide Çulha, çocuğunu kucağına alıp sokağa fırladı. Ne yapacağını şaşırdığını söyleyen Mevlide Çulha, ''Bir anda evi dumanlar kapladı. Ne yapacağımı şaşırdım. Çocuğum ile birlikteydim. Hemen dışarıya çıktık'' dedi. Ablasının odasında yangın çıktığını söyleyen 5 yaşındaki İsmail Çulha da, ''Annem evin içinde bağırmaya başladı'' diye konuştu.

Kısa sürede gelen itfaiye ekipleri, yangını büyümeden söndürdü.

Ergün AYAZ/İZMİT (Kocaeli), (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title