Haberler

Evinde Temizlik Yaparken Ayağı Kayıp Düşen Genç Kadın Öldü

İZMİR (İHA) – İzmir'in Selçuk ilçesinde evinde temizlik yaparken ayağı kayarak düşen genç kadın, başını yere çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Selçuk Atatürk Mahallesi 1018. Sokak'taki bir apartmanın 3. katında oturan Gül Ayşe Akın (27), evin salonunu temizlerken suyun yere dökülmesi sonucu ayağı kayarak yere düştü. Gürültü üzerine odaya geldiğinde annesini yerde yatarken bulan 10 yaşındaki Murat Akın, hemen komşularına haber verdi. Komşuların çağırdığı 112 Acil Servis ekipleri tarafından Selçuk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan genç kadın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Düşerken başını çarpan evli ve 2 çocuk annesi kadının ölümü, yakınlarını ve Selçuk halkını üzüntüye boğdu.

Annesi temizlik yaparken kendisinin de diğer odada televizyon seyrettiğini söyleyen Murat Akın, "Annem temizlik yapıyordu, ben de televizyon seyrediyordum. Birden bir ses duydum ve annemin yanına gittiğimde annem yerde yatıyordu. Hemen yan binadaki komşularımıza haber verdim" dedi.

Öte yandan vatandaşlar, binanın hastaneye oldukça yakın mesafede olduğunu ancak sağlık ekiplerinin olay yerine yaklaşık 25 dakikada geldiğini öne sürdüler. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Murat Akın İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title