Haberler

Evinde kanlar içinde bulundu! Ünlü doktor Tuğrul Abacıoğlu, intihar etti

Güncelleme:

Ünlü operatör doktor Tuğrul Abacıoğlu, İstanbul Göktürk'teki evinde ölü olarak bulundu. Abacıoğlu'nun mutfak bıçağıyla sol bileğini düz şekilde kestiği tespit edilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Operatör doktor Tuğrul Abacıoğlu bugün öğle saatlerinde Göktürk'teki evinde ölü bulundu. Mutfak bıçağıyla sol bileğini düz şekilde kesen Abacıoğlu'nun cansız bedenine ulaşıldı.

Evinde kanlar içinde bulundu! Ünlü doktor Tuğrul Abacıoğlu, evinde intihar ettiOperatör doktor Tuğrul Abacıoğlu

SOL BİLEĞİNİ KESTİ İDDİASI

Sabah'tan Dilek Yaman Demir'in haberine göre; ev çalışanlarının polise ihbar vermesi üzerine olayla ilgili inceleme yapıldı. İlk yapılan incelemede Abacıoğlu'nun intihar ettiği üzerinde duruldu. Çünkü iddiaya göre bıçak üzerinde doktorun sağ el parmak izi tespit edildi. Abacıoğlu'nun ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Doktorluk mesleği yanında işletmecilik yapan Tuğrul Abacıoğlu, 65 yaşındaydı. Operatör doktor Tuğrul Abacıoğlu'nun kendi adıyla bir de sağlık merkezi vardı.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Dilek Yaman Göktürk Haberler

500

Yorumlar (25)

Deniz:

Allah korusun cümlemizi âmin

24
1
yanıtYanıtla
Büşra:

Gerçek dışı abartmalar pandemisine vicdanını ikna edemeyen bir kamu personelinin; aldığı emirlerden rabbi olan Allah''a kaçarak kendini kurtarma çabası. Çünkü kötü biri olmak istemedi belki de; başkalarının hayatlarını harcamaktansa kendi canını feda etti ve belki de bu seçimin asaleti ve kısmen sağladığı adalet sayesinde artık o da Cennet Bahçelerindeki gölgeliklerde yeşil ipekten minderlere yaslanıp canının çektiği her kuşun etinden doyasıya yiyebilecek. Belki de gerçekten kurtulanlardandır.

4
12
yanıtYanıtla
Cevap:

Ne senaryo yazmışsın ya.

yanıt9
yanıt0
Hülya Ertürk:

Büşra hanım, yorum yapmadan önce bakın bakalım müslümanlıkta intihar etmek var mıdır? İntihar edenlerin sonu cennet midir? Peygamberlerimiz de nice eziyetler görmüş ve zorluklar çekmişlerdir. Hangisi intihar etti? Bu tür yorumları yaparken dikkatli olmakta fayda var. Umudun bittiği yerde ölüm yoktur, nice başka umutlar vardır. Unutmayın ki; Allah bir kapıyı kapatırsa da, başka bir kapıyı açar. Yeterki sabır ve iman olsun. Bunu okuyan herkese sesleniyorum: Hayat inişli çıkışlı bir yoldur, her düştüğünde silkelen ve ayağa kalk. Burası bir imtihan dünyasıdır. İmtihanı kazanmanın tek şartı da sabırdır, intihar etmek değildir. Niyeti olan bile varsa vazgeçsin, önünüzde sıkıntılı günlerin ardından kimbilir daha be güzel günler vardır. Yeter ki; inanın!

yanıt5
yanıt2
cvp:

galiba ahirette sadece cennet var sandın.

yanıt2
yanıt0
yok ya:

cinayettir

13
2
yanıtYanıtla
melike:

pek inandırıcı değil operatör adam ekmek bıçağı kullanmaz evinde terlü ameliyat bıçağı vardır ayrıca ekmek bıçağında tabiki parmak izi olacak adam hiçmi ekmek kesmedi

11
3
yanıtYanıtla
Zaza dayi:

Para var mal var mülk var sağlık var ama neden be hocam Allah rahmet eylesin

10
1
yanıtYanıtla
ref:

İntihar eden edene

11
0
yanıtYanıtla
TOPRAK:

Araştırılsın kesin cinayettir

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title