Haberler

Evi Yıkılan Aileye Kaymakamlık Sahip Çıktı

Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde bulunan Cömert Mahallesi’nde, geçtiğimiz hafta etkili olan yağış nedeniyle toprak evi yıkılan Cafer Yılmaz’a ilçe kaymakamlığı sahip çıktı.

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde bulunan Cömert Mahallesi'nde, geçtiğimiz hafta etkili olan yağış nedeniyle toprak evi yıkılan Cafer Yılmaz'a ilçe kaymakamlığı sahip çıktı.

Cafer Yılmaz'ın başvurusu üzerine, Kaymakam Erdinç Yılmaz'ın talimatıyla Cömert Mahallesi'ne giderek evleri yıkılan aileyi ziyaret eden Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Fırat Çelebi, yaşanan mağduriyet karşısında devletin imkanlarıyla gereken desteği sağlayacaklarını söyledi. Evleri yıkılan Yılmaz ailesine sahip çıkan Ergani Kaymakamı Erdinç Yılmaz, kaymakamlık olarak her zaman vatandaşın yanında olduklarını belirtti. Yılmaz, "Sosyal bir devlet olarak her zaman vatandaşa hizmeti amaçlıyoruz. Bu çerçevede mağdur ailemize yardımda bulunduk. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı olarak mağdur ailemize yıkılan evlerini onarabilmeleri ve diğer ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri adına 5 bin lira nakdi yardım yaptık" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çelebi Ergani Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title