Haberler

Evi Yanan Aileye Kaymakam Desteği

Van'ın Muradiye İlçesi Yavuzselim Mahallesi'nde Geçtiğimiz Gün Çıkan Yangında Evleri Tamamen Yanarak Kullanılmaz Hale Gelen Güler Ailesine İlçe Kaymakamı Ömer Sağlam Sahip Çıktı.

Van'ın Muradiye ilçesi Yavuzselim Mahallesi'nde geçtiğimiz gün çıkan yangında evleri tamamen yanarak kullanılmaz hale gelen Güler ailesine İlçe Kaymakamı Ömer Sağlam sahip çıktı.

Güler ailesini ziyaret eden Kaymakam Sağlam, beraberindeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Nurettin Yavrutürk ile birlikte yangının çıktığı evde inceleme yaptı. Evleri yandığı için Sivil Savunma Müdürlüğü tarafından verilen çadırda yaşamını sürdüren Güler ailesine gerekli her türlü yardımı yapacaklarını belirten Kaymakam Sağlam, evin yapımını da üstlendi. Ev sahibi Selahattin Güler ile bir süre sohbet eden Kaymakam Sağlam, devletin bu aileye her türlü yardımı yapacağını belirtti. Kaymakam Sağlam, "Mağdur olan ailenin açıkta kalmamaları için Sivil Savunma Müdürlüğü'nden çadır getirttik. Yanan bütün kapı ve pencerelerin bir an önce yapılması için marangoza ölçü aldırttık. Evin üstü tamamen açılarak yeniden yapılacaktır. Doğramalar en kısa sürede hazır hale getirelecek ve ailenin tekrar evine yerleşmesi sağlanacaktır. Çalışmaları bu ayın sonuna kadar bitirmeyi hedefliyoruz" dedi.

Ev sahibi Selahattin Güler ise Kaymakam tarafından gösterilen yakın ilgiden dolayı memnun olduklarını söyledi. Güler, "Allah devletimize zeval vermesin. Böyle duyarlı yetkililerden Allah razı olsun" dedi.

(SS-AKK-Y)

14.07.2007 13:51 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title