Haberler

    Cenk Tosun'u Oyundan Alan Everton Hocasıyla Taraftar Arasındaki İp Koptu

    Güncelleme:

    Everton Teknik Direktörü Allardyce, Burnley maçında Cenk Tosun'u oyundan alınca taraftarla arasındaki ipler koptu.

    Everton taraftarları teknik direktör Sam Allardyce'ın değişiklik kararlarını yuhlayarak karşıladı. Öncelikle Cenk Tosun'un oyundan alınarak yerine Niasse'ın dahil edilmesi, ardından Sigurdsson'un alınarak yerine Bolasie'nin oyuna dahil edilme kararları konuk ekibin seyircileri tarafından yuhlanarak karşılandı.

    "NE DEDİKLERİYLE İLGİLENMEM"

    Maç bitiminde de benzer tepkilerin gelmesinin ardından bir açıklama yapan deneyimli teknik adam "Bu tip şeyler olabiliyor. Herkesin kendi fikri vardır. Benim işim taraftarın ne dediğine ya da demediğine bakmak değil. Teknik adam olarak bir tip şeylerle başa çıkmak zorundasınız. Ancak biz taraftarın bizi yuhlamasını değil, her zaman desteklemesini isteriz" dedi.

    TARAFTAR GÖNDERİLMESİNİ İSTİYOR

    Sam Allardyce'ın bu değişiklik kararları ve maç sonrası toplantısında sergilediği tavırlar, taraftarı çileden çıkardı. Yaptığı oyuncu değişiklikleriyle ilgili soru karşısında yılışık bir şekilde güldüğü belirtilen Everton teknik direktörünün bu tavrının taraftarı kızdırdığı ve Everton taraftarlarının Allardyce'ın takımdan gönderilmesini istediği belirtildi.

    ÜZERİNDEKİ BASKI ARTTI

    Kasım ayında Ronald Koeman'ın yerine İngiliz ekibinin başına geçen Koca Sam lakaplı çalıştırıcı, Burnley yenilgisinin ardından taraftarlarla arasının da açılmasıyla zora girdi. Ada basını deneyimli teknik adamın üzerindeki baskının arttığını yazarken, Avrupa kupaları için mücadele eden takımın bu gidişle düşme hattına doğru gideceğinden endişe duymaya başladıkları ifade edildi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Onur Dinçer Cenk Tosun Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    500

    Yorumlar (9)

    Ali atmaca:

    kulübün sahibi ben olsam hocam gidipte 30 milyon euroya sahada gezinen forvet alsa ilk işim onu kovmak olurdu geç bile kaldı.

    16
    44
    yanıtYanıtla
    enteresan:

    ıyıkı degılsın futboldan anlamadıgın cok belli. .

    yanıt7
    yanıt1
    sabahsabah:

    ben beşiktaş taraftarı değilim cenk benim herhangi bişeyim de değil ama sonuna kadar cenki desteklerim. avrupada desteklediğim bütün türk futbolcular gibi. sen boş konuşma ayrıca evertonun kaç maçını izledin? cenk gelen servisi değerlendirir. takımda walcoot tan başka oyuncu yok top tasıyacak diğeri cenk

    yanıt3
    yanıt0
    XYZ:

    Başlığa bak yazının içeriğine bak söylenecek söz yok doğrusu.

    15
    1
    yanıtYanıtla
    Adınızı Yazınkoy ali:

    sen hala bu kafayla gidersen daha cok seyircinin destegini beklersin ahmakhocaliktan anladigin yok bunu artik seyircide anlamis durumda

    4
    0
    yanıtYanıtla
    Adınızı Yazın:

    buda haber yani

    2
    1
    yanıtYanıtla
    cabbarr:

    Başka bir ülkede böyle bir olayın bu şekilde haber yapılması mümkün değildir herhalde. Burada yabancı bir futbolcu türk antrenörlerden birisi arasında yaşanan polemik böyle yansıtılır mı acaba?

    0
    0
    yanıtYanıtla
    SendeBaşbakanOLdunya:

    Yürü be binali yıldırım

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Adınızı Yazınasd:

    Bu Haberle İlgili Yorumunuzu Yazınasd

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title