Haberler

Cani Kocanın, Boşanma Aşamasındaki Karısını Öldürdüğü Anlar Kameraya Yansıdı

Güncelleme:

Çanakkale'de cani kocanın, boşanma aşamasında olduğu karısını başından vurarak öldürdüğü anlar, halk otobüsünün kamerasına yansıdı. Görüntülerde vurulan kadının 'Yardım edin' ve 'İmdat' diye bağırdığı duyuluyor.

Çanakkale'de hakkında evden uzaklaştırma kararı bulunan bir kişi boşanma arefesinde olduğu karısını başından kurşunla vurarak öldürdü. Daha sonra kendi kafasına da sıkan eş olay yerinde can verdi. Uzaklaştırma kararı bulunan kocanın gece boyu evin önünde nöbet tuttuğu, eşinin işe gittiği saatte önünü kesip ateş ettiği öğrenildi.

GENÇ KADIN, BOŞANMAK İÇİN MAHKEMEYE BAŞVURDU

Edinilen bilgiye göre, bugün sabah saatlerinde Esenler Mahallesi Ahmet Piriştina Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Çanakkale Devlet Hastanesinde ebe olarak çalışan S.Ş. (30), şiddetli geçimsizlik nedeniyle yaklaşık 1 yıl önce eşi F.Ş.'den boşanmak üzere mahkemeye başvurdu. Mahkeme F.Ş.'ye evden uzaklaştırma kararı verirken, S.Ş. ise adresini değiştirerek başka bir yere taşındı.

CANİ KOCA, KARISINI ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETTİ

Adapazarı'nda kasap olarak çalışmaya başlayan F.Ş., dün akşam saatlerinde Çanakkale'ye geldi. Burada araç temin eden F.Ş., eşinin adresini bularak, evinin etrafında beklemeye başladı. Sabah işe gitmek üzere evden çıkan S.Ş.'nin yanına giden F.Ş., bir süre konuştu. Yaşanan tartışma üzerine F.Ş., yanında getirdiği tabancayla ayrı yaşadığı eşi S.Ş.'yi başından vurdu. Daha sonra aynı silahla intihar etti.

HAYATLARINI KAYBEDEN ÇİFTİN 2 ÇOCUĞUNUN OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Olay yeri inceleme polisleri güvenlik şeridi çekip cinayetle ilgili çalışma yaptı. Bu sırada olayın yaşandığı noktanın karşısındaki bir okulun öğrencileri, polislerin incelemesini meraklı gözlerle takip etti. Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından cenazeler Mehmet Akif Ersoy Çanakkale Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili tahkikat devam ediyor. Hayatlarını kaybeden çiftin 2 çocuğunun bulunduğu öğrenildi.

S.Ş'nin başından kurşunla vurularak, öldürülme anları halk otobüsü kameralarına yansıdı. Görüntülerde vurularak ölen S.Ş'nin 'Yardım edin' ve 'İmdat' diye bağırmasının ardından kurşun sesleri yer alıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Çanakkale 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (23)

Bingül teyze:

Bu ülkede adalet bakanlığı var peki kadınlarımız bu kadar kolay nasıl öldürülüyor hiç bir parti bu görüntüyü izlemedimi ama rabbim izliyor bunu görmezden gelenlerede elbet adaletini gösterecektir

12
2
yanıtYanıtla
AYRILMAK İSTEYENE YOL VERİN:

bu ne ezikliktir anlamıyorum, kadın boşanmak istiyor ve 1 yıldır ayrısınız. sorunun varsa kendin intihar et, karışan olmaz ama kadını niye öldürüyorsun. evlilik zaten bitmiş, artık mahkeme kararı bekleniyor, bırak yakasını

11
1
yanıtYanıtla
ebru21:

Kanım dondu bende ağladım.kadın nekadar çaresizce yardım istiyor. katliam yapıyorlar Allahım böyle erkeklerin hepsinin canını al, bizden ve masumlardan uzak.. amin

8
3
yanıtYanıtla
vatansever:

bu şekilde koca şiddeti yaşayan kadınlara silah ve silah eğitimi verecek devlet uzaklaştırma verilen kocası yanına yaklaşırsa ayaklarına ayaklarına sıkacak yere yığacak etkisiz hale getirebilecek suçluda sayılmayacak kadın böyle olursa erkekler çekinir biraz yaklaşamaz hiç olmazsa

6
4
yanıtYanıtla
Ahmet:

Kanım dondu ya. Kadının o yardım edin, imdat çığlıkları şok etti beni. Lanet olsun böyle insanlara. Ya benimsin ya kara toprağın cümlesini ne kadar çok benimsiyor bizim davarlarımız. Göz göre göre öldü kadın. Şu uzaklaştırma kararını çıkaranın Allah bin belasını versin zaten. Ne işe yarar bu kararınız acaba? Devlet insanını yaşatamıyor arkadaş. Sonra orada burada insanı yaşat ki devlet yaşasın diyor. Yazık. . .

9
0
yanıtYanıtla
tuharek:

adamları intihar edecek seviyeye nasıl geldi diye düşünür ve çüzüm aranırsa kadın cinayetleri biter, cani koca deyip işin içinden çıkmak çok kolay tabi

3
5
yanıtYanıtla
Bingül teyze:

Acaba bu sahneyi millet vekilleri izliyorum bu kaçıncı kadın cinayeti vicdanlar bu kadarmı köreldi

7
0
yanıtYanıtla
Vrl:

Olayın bir de iç yüzüne bakmak lazım. Bir insan cinayet işleyecek kadar nasıl çıldırabilir? Medeni kanun etraflıca tekrar gözden geçirilmeli.

3
4
yanıtYanıtla
Bingül teyze:

Bu kaçıncı kadın cinayeti yazıklar olsun

7
0
yanıtYanıtla
mehmet:

Aşşağılık bir millet olduk

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title