Haberler

Evden Çıkarıldığı İçin Parkta Yaşadığı İddiası

İzmir'de bir kadın, ev kirasını ödeyemediği için kızıyla parkta yaşadığını iddia etti.

İzmir'de kirası ödeyemediği için evsiz kaldığını ve 16 yaşındaki öğrenci kızıyla parkta yaşamak zorunda kaldığını iddia eden Mücella Kaplan, çevredekilerin yardım ettiğini söyledi.

Karabağlar ilçesi Vatan mahallesindeki Beyaz Melekler Parkı'nda gazetecilere açıklama yapan 57 yaşındaki Mücella Kaplan, kirasını ödeyemediği için ev sahibi tarafından evden çıkarıldığını, 16 yaşındaki kızıyla parkta yaşamaya başladığını iddia etti. Zor durumda olduklarını ifade eden Kaplan, yardım istedi.

Kızı Gizem'le yaklaşık bir aydır parkta kaldığını ifade eden anne Kaplan, şöyle konuştu:

"Halimizi gören, parkın hemen yanındaki bir iş yeri sahibi, dükkanın iki metrelik bir bölümünde kalmamıza izin verdi. Burada çevredeki esnaf ve komşuların yardımıyla karnımızı doyuruyoruz. Eşyalarımızı da geçici olarak bir yere koyduk. Kızım açıköğretim öğrencisi. Kaymakamlığa ve belediyeye gittim ama henüz gelen-giden olmadı. Devletin bize sahip çıkmasını istiyorum. 14 yıl önce ayrıldığım eşim de kızını arayıp sormuyor." - İzmir

Kaynak: AA / Yerel

Karabağlar İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title