Haberler

Evde Yangın Çıktı

Manavgat İlçesinde, Elektrik Kontağından Çıkan Yangında Bir Ev Kullanılamaz Hale Geldi.

Manavgat ilçesinde, elektrik kontağından çıkan yangında bir ev kullanılamaz hale geldi.

Manavgat'ın Demokrasi Bulvarı'nda bulunan bir apartmanın birinci katında çıkan yangında Ali Şen'e ait ev büyük oranda hasar gördü. Yangın sırasında Antalya'da olan ev sahibi Ali Şen ve diğer apartman sakinleri yangının sorumlusu olarak TEDAŞ'ı gösterdi. Yangından kısa bir süre önce TEDAŞ görevlilerinin apartmanda kapalı olan bir elektrik sayacını açtığını belirten Şen, "Bu sırada yapılan bir hatadan dolayı 3- 4 defa elektrik gidip gelmiş, apartmanda birçok elektronik cihaz kullanılamaz hale gelirken bizim evde de televizyonun bağlı bulunduğu priz aşırı voltajdan dolayı kısa devre yaparak yangın çıkmıştır" dedi.

Antalya'ya bir iş için gittiğini belirten ev sahibi Ali Şen, şöyle konuştu: "Televizyonun bağlı olduğu priz aşırı voltajdan kısa devre yapmış ve yangın çıkmış. Ayrıca komşularımızın bazı elektronik cihazları kullanılamaz hale gelmiş. Herhalde TEDAŞ yanlış bir bağlantı yaptı. Evimde 15 bin YTL civarında maddi hasar var. TEDAŞ hakkında şikayette bulundum. Zararımın karşılanmasını istiyorum." Ev hanımı Meral Şen ise gözyaşları içerisinde, "Daha eşyalarımızı yeni almıştık, taksitleri bile bitmedi. Biz şimdi ne yapacağız" diye ağladı.

Yanan evde 15 bin YTL civarında maddi hasar olduğu öğrenildi.

(AK-AT-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title