Haberler

    Evde Keyifli Vakit Geçirmek Sandığınızdan da Kolay!

    Güncelleme:

    Çoğumuzun yaşamı Cuma gününün gelmesini bekleyerek geçiyor. Sevdiklerimize ve kendimize doya doya vakit ayırabilmek için sabırsızlıkla hafta sonunun gelmesini bekliyoruz. Ancak bazen soğuk hava ya da başka nedenler bizi hafta sonumuzu evde geçirmek zorunda bırakabiliyor. Sanılanın aksine evde keyifli vakit geçirmek mümkün! Gelin evde nasıl keyifle vakit geçirebileceğinize birlikte bakalım! Mum yakın Son zamanlarda hayatımıza giren Hygee kavramı Danimarkalılara ait bir kavram. Koşturmaca içerisinde hayattan keyif alma yollarını arayan Danimarkalılar

    Çoğumuzun yaşamı Cuma gününün gelmesini bekleyerek geçiyor. Sevdiklerimize ve kendimize doya doya vakit ayırabilmek için sabırsızlıkla hafta sonunun gelmesini bekliyoruz. Ancak bazen soğuk hava ya da başka nedenler bizi hafta sonumuzu evde geçirmek zorunda bırakabiliyor. Sanılanın aksine evde keyifli vakit geçirmek mümkün! Gelin evde nasıl keyifle vakit geçirebileceğinize birlikte bakalım!

    Mum yakın




    Son zamanlarda hayatımıza giren Hygee kavramı Danimarkalılara ait bir kavram. Koşturmaca içerisinde hayattan keyif alma yollarını arayan Danimarkalılar kendilerine bir mutlu olma sanatı yaratmışlar denilebilir. Oldukça uzun ve soğuk geçen kış günlerini Hygge ile güzel anlara dönüştürmenin sırlarından biri mum yakmak. Siz de bulunduğunuz odayı o en sevdiğiniz, güzel kokan mumlar ile süsleyebilirsiniz. Mumun kokusu ve görüntüsü ruhsal olarak sizi yatıştıracak, sakin bir ruh haline geçmenize yardımcı olacak. Söz veriyoruz, denediğinizde pişman olmayacaksınız.

    Sakin müzikler çalın

    Mumları yaktınız. Sıra şimdi güzel bir müzik çalmakta. Dilerseniz klasik müzik açabilir, dilerseniz kendinizi meditasyon müziklerinin sakinliğine bırakabilirsiniz. Seçeneklerinizin arasında yağmur ve dalga sesi gibi doğaya ait sesler de var elbette. Karar tamamen sizin zevkinize kalmış!

    Bitki çayı demleyin

    Süper marketlerin bitki çayı reyonlarında ya da bir aktarın kokusunda kendini kaybedenlerdeniz bu madde özellikle sizi ilgilendiriyor demektir! Tercih edeceğiniz bitki çayı sayesinde rahatlayabilir, hatta kendinizi tatlı bir uykunun kollarına kolaylıkla bırakabilirsiniz. Sakinleştiren bitki çayları arasında papatya, melisa ve lavanta gibi çaylar bulunuyor. Bu çayları marketten hazır halde alabileceğiniz gibi, aktarlardan kendi karışımınızı kendiniz de hazırlayabilirsiniz. Siz istedikten sonra çözüm hep var!

    Sevdiğiniz o filmi yeniden izleyin



    Tekrar tekrar izlemekten sıkılmayacağınız, her izlediğinizde size aynı keyfi ve huzuru veren bir film mutlaka vardır! Belki bir animasyon belki de duygusal komedi… Kendinizi daha iyi hissetmek istediğiniz o an, o filmi yeniden izlemenin tam sırası demektir! Biraz mısır patlatabilir, dizlerinizi bir battaniye ile örterek film keyfinizi daha hoş bir hale getirebilirsiniz.

    Evinizde her zaman sevdikleriniz ve kendinizle güzel ve keyifli vakitler geçirmeniz dileğiyle!




    Kaynak: Milliyetemlak.com / Dekorasyon

    Emlak Dekorasyon Haberler

    Bakmadan Geçme

    Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title