Haberler

    Evde Keyifli Vakit Geçirmek Sandığınızdan da Kolay!

    Güncelleme:

    Çoğumuzun yaşamı Cuma gününün gelmesini bekleyerek geçiyor. Sevdiklerimize ve kendimize doya doya vakit ayırabilmek için sabırsızlıkla hafta sonunun gelmesini bekliyoruz. Ancak bazen soğuk hava ya da başka nedenler bizi hafta sonumuzu evde geçirmek zorunda bırakabiliyor. Sanılanın aksine evde keyifli vakit geçirmek mümkün! Gelin evde nasıl keyifle vakit geçirebileceğinize birlikte bakalım! Mum yakın Son zamanlarda hayatımıza giren Hygee kavramı Danimarkalılara ait bir kavram. Koşturmaca içerisinde hayattan keyif alma yollarını arayan Danimarkalılar

    Çoğumuzun yaşamı Cuma gününün gelmesini bekleyerek geçiyor. Sevdiklerimize ve kendimize doya doya vakit ayırabilmek için sabırsızlıkla hafta sonunun gelmesini bekliyoruz. Ancak bazen soğuk hava ya da başka nedenler bizi hafta sonumuzu evde geçirmek zorunda bırakabiliyor. Sanılanın aksine evde keyifli vakit geçirmek mümkün! Gelin evde nasıl keyifle vakit geçirebileceğinize birlikte bakalım!

    Mum yakın




    Son zamanlarda hayatımıza giren Hygee kavramı Danimarkalılara ait bir kavram. Koşturmaca içerisinde hayattan keyif alma yollarını arayan Danimarkalılar kendilerine bir mutlu olma sanatı yaratmışlar denilebilir. Oldukça uzun ve soğuk geçen kış günlerini Hygge ile güzel anlara dönüştürmenin sırlarından biri mum yakmak. Siz de bulunduğunuz odayı o en sevdiğiniz, güzel kokan mumlar ile süsleyebilirsiniz. Mumun kokusu ve görüntüsü ruhsal olarak sizi yatıştıracak, sakin bir ruh haline geçmenize yardımcı olacak. Söz veriyoruz, denediğinizde pişman olmayacaksınız.

    Sakin müzikler çalın

    Mumları yaktınız. Sıra şimdi güzel bir müzik çalmakta. Dilerseniz klasik müzik açabilir, dilerseniz kendinizi meditasyon müziklerinin sakinliğine bırakabilirsiniz. Seçeneklerinizin arasında yağmur ve dalga sesi gibi doğaya ait sesler de var elbette. Karar tamamen sizin zevkinize kalmış!

    Bitki çayı demleyin

    Süper marketlerin bitki çayı reyonlarında ya da bir aktarın kokusunda kendini kaybedenlerdeniz bu madde özellikle sizi ilgilendiriyor demektir! Tercih edeceğiniz bitki çayı sayesinde rahatlayabilir, hatta kendinizi tatlı bir uykunun kollarına kolaylıkla bırakabilirsiniz. Sakinleştiren bitki çayları arasında papatya, melisa ve lavanta gibi çaylar bulunuyor. Bu çayları marketten hazır halde alabileceğiniz gibi, aktarlardan kendi karışımınızı kendiniz de hazırlayabilirsiniz. Siz istedikten sonra çözüm hep var!

    Sevdiğiniz o filmi yeniden izleyin



    Tekrar tekrar izlemekten sıkılmayacağınız, her izlediğinizde size aynı keyfi ve huzuru veren bir film mutlaka vardır! Belki bir animasyon belki de duygusal komedi… Kendinizi daha iyi hissetmek istediğiniz o an, o filmi yeniden izlemenin tam sırası demektir! Biraz mısır patlatabilir, dizlerinizi bir battaniye ile örterek film keyfinizi daha hoş bir hale getirebilirsiniz.

    Evinizde her zaman sevdikleriniz ve kendinizle güzel ve keyifli vakitler geçirmeniz dileğiyle!




    Kaynak: Milliyetemlak.com / Dekorasyon

    Emlak Dekorasyon Haberler

    Bakmadan Geçme

    GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128112 25 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI NİSAN 2024: Faiz kararı CANLI YAYIN! MB faiz oranı yüzde kaç oldu? Konyaspor Başkanı Fenerbahçe ile ilgili ne söyledi? Fenerbahçelileri kızdıracak sözler! DİLAN POLAT ÇIKTI MI? Dilan Polat, tahliye edildi mi? Dilan Polat aylık kazancı ne? SON DAKİKA: Merkez Bankası faiz kararı ne oldu? MB Faiz oranı açıklandı mı? Merkez Bankası faizi sabit tutarsa altın ne olur? Faiz sabit kalırsa altın düşer mi, yükselir mi? SON DAKİKA: PPK kararı ne? PPK kararı ne oldu? Merkez Bankası faiz kararı sonrası açıklama geldi mi? FAİZ SABİT KALIRSA DOLAR NE OLUR? Merkez Bankası Nisan ayı faizi sabit tuttu; Peki dolar ne olacak? Faiz sabit kalırsa ne olur? MB Nisan ayı faizi sabit mi bıraktı? SON DAKİKA: Faiz artarsa altın ne olur? #129689 Merkez Bankası faiz kararı kuru etkiler mi? Altın ne olur? MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI AÇIKLANDI! Nisan ayı faiz oranı ne oldu? Faiz arttı mı? FAİZ KARARI AÇIKLANDI MI SON DAKİKA! TCMB faiz kararında son durum ne? Faiz kararı ne oldu? Reynmen Renklensin şarkı sözleri | Reynmen'in yeni şarkısı ne? Yeterince düşmanım var benim şarkısının adı ne? Merkez Bankası faizi ne zaman açıklayacak? Merkez Bankası faiz kararını saat kaçta açıklayacak? Green Card ne zaman açıklanacak? Green Card sonuçları ne zaman belli olacak? Green Card 2024 sonuçları nereden, nasıl öğrenilir?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title