Haberler

Ev Sahibi Direndi Gaspçılar Kaçtı

Bursa'da Üst Katı Boş Olan İki Katlı Binaya Gelen Biri Kar Maskeli Biri Silahlı İki Kişi, 'Kiralık Ev Bakmaya Geldik' Diyerek Kapıyı Açtırdıkları Ev Sahibine Tabancanın Kabzası ile Vurdu. Başından Yaralanan Ev Sahibi Salih Kurtulmuş Direnince, Yaşanan Boğuşma Sırasında Paniğe Kapılan İki Gaspçı Kaçtı.

Bursa'da üst katı boş olan iki katlı binaya gelen biri kar maskeli biri silahlı iki kişi, 'kiralık ev bakmaya geldik' diyerek kapıyı açtırdıkları ev sahibine tabancanın kabzası ile vurdu. Başından yaralanan ev sahibi Salih kurtulmuş direnince, yaşanan boğuşma sırasında paniğe kapılan iki gaspçı kaçtı.

Merkez Yıldırım İlçesi Eğitim Mahallesi Varlık Sokak'ta saat 13.00 sıralarında meydana gelen olay iddiaya göre şöyle gelişti: Bir boyahanede çalışan ve gece mesaisinden dönen 55 yaşındaki Salih Kurtulmuş ve aynı işyerinde çalışan oğlu 26 yaşındaki Sezai Kurtulmuş uyudukları sırada, kapı çaldı. Eşi 52 yaşındaki Semra Kurtulmuş komşu ziyaretine gittiği için kapıya yönelen ve açmadan önce kim olduğunu soran Salih Kurtulmuş, ''kiralık eve bakmaya geldik'' cevabını alınca, boş olan üst kata bakmaya geldiklerini düşünüp, kapıyı açtı. Biri kar maskeli diğeri ise silahlı iki kişi ile karşılaşan Kurtulmuş, soğukkanlılıkla kapıyı kapatmak isterken zanlılardan biri tabancanın kabzasıyla Kurtulmuş'un başına vurdu. Başı kanlar içinde kalan Kurtulmuş, direnmeye devam ederken içeride uyuyan oğlu Sezai Kurtulmuş da gürültüyü duyup, kapıya yöneldi. İki gaspçı baba ile oğlu silah soruyla evin banyosuna sokmak isterken, direniş daha da artınca, iki kişi paniğe kapılıp evden kaçtı.

Salih Kurtulmuş'un haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis, çevrede yaptığı araştırmada saldırganların izine rastlayamadı. Başından yaralanan Salih Kurtulmuş, olay yerine çağırılan 112 Acil Servis ambulansı ile Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis, biri esmer tenli 25-30 yaşlarındaki zanlıların yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı.

Hüseyin TÜCCAR- Göksel BAŞARAN/BURSA, (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title