Haberler

Ev Kuranlara, Evini Yenileyenlere KDV Sürprizi

Güncelleme:

5 Temmuz saat 03:00'e kadar yatak, halı, perde, aydınlatma ürünleri, ev dekorasyon ürünleri ve bahçe mobilyaları gibi yüzlerce çeşit üründe KDV kadar indirim fırsatı müşterileri bekliyor.

Hepsiburada mobilya ve dekorasyon malzemeleri ihtiyacı olan müşterilerini "KDV"si bizden sloganıyla sevindiriyor.

EV DEKORASYONUNUN 'EN'LERİ AÇIKLANDI

Hepsiburada'nın "KDV'si Bizden" fırsat dönemlerinin en rağbet gören ürünleri açıklandı. Hepsiburada'dan alınan trend verilerine göre, önceki yılın aynı dönemiyle karşılaştırıldığında ilginin en çok arttığı ürünler arasında abajur, servis tabakları ve dal budama makineleri yer aldı. Mobilya ve ev dekorasyon ürünlerine en fazla talep 28-40 yaş grubundan geldi. İstanbul, Ankara ve İzmir'in ardından Bursa, Kocaeli, Antalya, Muğla ve Konya mobilya ve ev dekorasyon ürünlerine en fazla talep gösteren iller olarak sıralandı. Baharın kendini hissettirmeye başladığı günlerden bu yana mobilya ve ev dekorasyon kategorisinde en çok sehpa, TV üniteleri, kitaplık, gardırop, bilgisayar masaları, çalışma üniteleri, ayakkabılık, puf minder ve raflar ilgi gördü.

BAHÇE VE BALKONLAR ŞENLENİYOR

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte balkon ve bahçelerde daha fazla vakit geçiren müşterilerinin hayatını kolaylaştıran fırsatlar sunan Hepsiburada'da, Ev Yaşam kategorisinin altında bulunan 9 ayrı alt kategoride yazlık evlere alınabilecek yaklaşık 140 bin ürün satılıyorYazın tadını dinlenerek çıkarmak isteyenlere özel teras salıncağı, şezlong, hamak, puf ve minderlerin yanı sıra; balkon ve bahçe mobilyaları, şemsiye gibi büyük rağbet gören ürünlerde KDV'si Bizden fırsatı uygulanıyor.

YAZLIK EVLER 'TEK TIK'LA YENİLENİYOR

Yazlık evlerinde trendlere uygun değişiklikler yapmak isteyenleri en moda mobilya ve dekorasyon ürünleriyle buluşturan Hepsiburada, mobilya kategorisinde bulunan 2 binin üzerindeki ürün çeşidiyle her zevke ve bütçeye uygun seçenekler sunuyor. Yazlık evlere uygun kanepe, koltuk ve berjerlere tek tıkla ulaşabilen Hepsiburada müşterileri, ayrıca yazlık bölgelerde bulmakta zorlandığı boya, boya malzemeleri ve havuz bakım ekipmanlarını da sorunsuzca tedarik edebiliyor.

DAR ALANLAR İÇİN DEKORASYONU TÜYOLARI

Ev dekorasyonunun en önemli adımlarından ilki mekanı iyi incelemek ve ölçü alarak işe başlamaktır. Dekore edilecek alan ne kadar iyi tanınır ise, onu süsleyecek ve güzelleştirecek malzemeler o kadar doğru seçilebilir. İlk iş olarak alanın en, boy ve yükseklik ölçüleri alındıktan sonra en konforlu yerleşimin nasıl olması gerektiğine karar verilmeli. Dekorasyon malzemelerinin alana sığabileceğinden emin olmak için mutlaka ürünlerin de ebatları önceden öğrenilerek alan ölçüleriyle karşılaştırma yapılmalı. Eğer alan dar ise dekorasyonda açık renkler seçilmesi mekanın büyük ve ferah olarak algılanmasına yardımcı olur. Yer kaplaması, halı, perde, duvar boyası ve mobilyanın açık renkler seçilmesi halinde dekoratif ürünlerde renk çeşitliliği oluşturulması mekana hareketlilik katacaktır. Dar alanları geniş göstermenin bir diğer yolu da mekanda ayna kullanmak. Aynalar görüntüyü yansıttığı için alanı daha derin ve aydınlık gösterme özelliğine sahiptir. Birbiriyle uyumlu ve ahenkli bir dekorasyona imza atmak için önce bir tema belirmek de önemli olan bir diğer konu. Seçtiğiniz alanı modern, klasik gibi tarz belirlemenin yanı sıra çiçek, aynı rengin tonları, zıt renkler, tek renk, ahşap ya da metal hakim gibi belirleyici temalar da seçilebilir. Son yılların yükselen trendi duvar kağıtları hem temizlik hem de uygulama açısından oldukça pratik bir dekorasyon öğesi. Yine açık tonlarda ya da hafif desenli formda seçeceğiniz bir duvar kağıdı ile hem ferah hem de modern bir tarz oluşturulabilir.

Kaynak: Bültenler / Dekorasyon

Hepsiburada Murat Erat Dekorasyon Haberler

Bakmadan Geçme

TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe)
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title