Haberler

Ev Hanımlarından El İşi Sergisi

Mersin'de Halk Eğitim Merkezi El Sanatları Kursu'nu Başarıyla Bitiren Ev Hanımları, El İşi Sergisi Açtı.

Mersin'de Halk Eğitim Merkezi El Sanatları Kursu'nu başarıyla bitiren ev hanımları, el işi sergisi açtı.

Halk Eğitim Merkezi Öğretmeni Mehtap Akel'in eğitmenliğini yaptığı kursu bitiren 22 ev hanımı, 560 saatlik kurs boyunca yaptıkları el işlerini sergilediler.

Villa Kent Sitesi'nde düzenlenen sergi açılışına Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Ünal Şenocak, Anadolu Basın Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Selman Özipek, öğretmenler ve kursiyerler katıldı.

Sergi açılışında konuşan Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Ünal Şenocak, kursiyerlerin elinden çıkan güzel eserlerle yapılan işin ne kadar önemli olduğunun bir kez daha farkına vardıklarını söyledi.

Halk Eğitim Merkezi El Sanatları Kurs öğretmeni Mehtap Akel ise, bu kursların insanların yeteneklerini ortaya çıkarmasını sağlayan, onların kendilerini ifade etmelerine yardımcı olan bir araç olduğunu söyledi.

Kursa tedirginlikle başlayan kursiyerlerin bir kaç ay sonra harika eserler yapmaya başladığını ifade eden Akel, "Bu kurslar gün geçtikçe yalnızlaşan günümüz kent insanı için bir sığınak, güzel bir koy, bir harikalar dünyası. Kurs çalışmalarına katılmak günlük sıkıntılardan kendini dinlemekten kurtulmanın, yeni dostlar, yeni çevre edinmenin, hoşça vakit geçirmenin en güzel yolu. Haydı içinizdeki sanatçıyı uyandırın" dedi.

Konuşmaların ardından Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Ünal Şenocak, kurdeleyi keserek serginin açılışını gerçekleştirdi.

(ÖT-AB-AB-Y)

29.05.2007 17:06 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title