Haberler

Ev Hanımından Anlamlı Tepki

Terör Örgütü Tarafından Şehit Edilen 15 Askerimizin Ardından Kocaeli'de Bir Ev Hanımı Kurduğu Stantta Şehitlerin Ruhlarına Fatiha Okunması İçin Şeker, Terörü Destekleyenlerin Bir Taraflarına Yakmaları İçin de Kına Dağıtıyor.

Terör örgütü tarafından şehit edilen 15 askerimizin ardından Kocaeli'de bir ev hanımı kurduğu stantta şehitlerin ruhlarına Fatiha okunması için şeker, terörü destekleyenlerin bir taraflarına yakmaları için de kına dağıtıyor.

Kocaeli'nin Yeniköy beldesinde oturan ev hanımı Güler Akçay teröre kurban verdiğimiz şehitlerimiz için bir fatiha okunmasını isteyerek şeker dağıtırken diğer taraftan PKK ve kardeşi olduğunu iddia ettiği DTP'ye bir yerlerine sürsünler diye "bir kınada siz göndermezmisiniz" diyerek stant açtı.

Terörün ciğerlerimizi yaktığını anlatan Güler Akçay, şöyle konuştu: "Daha düne kadar annelerinin kuzusu olan 15 gencimiz şehit oldu. Artık toplumsal olarak duyarlı olmalıyız ve bu duyarlılığımızı yetkililere duyurmalıyız ve harekete geçirmeliyiz. Daha kaç gencimiz şehit olacak. Günlerdir şehitleri düşünüyorum, ağlıyorum. Bu nedenle bugün stant açtım ve şehitlerimize bir fatiha okunması ve PKK'nın kardeşi olan DTP'ye de gönderilmek üzere kına hazırlattım. Benim hiçbir siyasi partiyle işim yok. Benim

çocuklarımda şehit olmadı ama şehit olanlarda benim çocuklarım."

Güler Akçay, 3 gün boyunca stant açarak terörü ve destekleyenleri lanetleyeceğini belirtti.

(GA-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

title