Haberler

Ev Elden Gidiyor mu?

Güncelleme:

Mahir'in parayı kaybetmesiyle birlikte Celepoğlu ailesi yıllardır oturdukları evi kaybetme noktasına gelir.

Bu yılbaşı Celepoğlu ailesinin evinden ayrı olacağı ilk yılbaşıdır. Çocuklarını, torunlarını kıramayan Hüsne evde erken yılbaşı kutlaması yapmaya karar verir. Bahçedeki ağaç süslenir. Tavanarasından süsler çıkarılır. Hüsne çocuklar için küçük sürprizler bile hazırlar. O sürprizlerden biri, Ceylan'ın anlaşılmasın diye kapağını hediye kağıdıyla kapladığı evlilik cüzdanıdır. Cüzdan hiçbir şeyden haberi olmayan Yunus'un eline geçer.

Mahir parayı çaldırmanın utancıyla çekip gitme planları yaparken Yağız'a verdiği sözü tutar. Onunla birlikte kayıp kız arkadaşının peşine düşer.

Celepoğlu ailesi eşyalarını toplar, evi boşaltır, yüklü kamyona binip evden ayrılırken Bahattin'e gelen telefon bütün planları değiştirir. Bu telefon, Celepoğlu ailesinin çözmesi gereken yeni bir sırrı da ortaya çıkaracaktır.

Yapımcılığını Erol Avcı'nın yaptığı, başrollerini Uğur Yücel, Binnur Kaya, Gökçe Bahadır ve Caner Cindoruk'un paylaştığı "Aramızda Kalsın" dizisinin senaryosunu Selin Tunç yazıyor, Güzide Balcı yönetiyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title