Haberler

Eurovision'da Görsel Şov Önemli

Bu Yıl 16 Mayıs'ta 54'üncüsü Düzenlenecek Olan Eurovision Şarkı Yarışması İçin Tüm Nefesler Tutuldu.

BU YIL 16 MAYIS'TA 54'ÜNCÜSÜ DÜZENLENECEK OLAN EUROVİSİON ŞARKI YARIŞMASI İÇİN TÜM NEFESLER TUTULDU.

Türkiye'yi temsil edecek olan Hadise, tüm hazırlıklarını sürdürürken; yarışmaya katılan diğer ülkeler de farklı şovlarıyla birinci olabilmek için kıyasıya çalışıyor. Provaları tüm hızıyla devam eden yarışmacılar, hazırladıkları şovlarla iddialarını ortaya koyuyor.

HADİSE FARKI

Bu yılki yarışmaya şarkılar kadar hazırlanan görsel şovlar da damgasını vuracak. Yarışmada şarkılar, gösterilerle bütünleşecek. Yarışmacılar şarkılarını seslendirirken, Led ekranlarda yapılan görsel şovlar da şarkıları süsleyecek. Türkiye'de olduğu kadar yurt dışında da ilgiyle takip edilen ve yarışmanın favori adaylarından biri olarak gösterilen Hadise de sahne şovunda teknolojinin nimetlerinden faydalanacak. Üç kız ve iki erkek dansçıyla sahnede yerini alacak olan Hadise'nin aşk şarkısının sözlerini yansıtan kalp şekiller de Led ekranda yayınlanacak. Hadise şovunda modern dans ve oryantal dansı birleştirecek.

RESİMLER FONDA

Türkiye, gibi diğer ülkeler de şarkılarının yanı sıra, hazırladıkları görsel şovlarla sahnede ter dökecek. Azerbaycan'dan katılan Aysel ve Arash'ın performansında Led ekranda davul resimleri kullanılacak. İkili, sahnede ateşli bir dans sergileyecek. Slovenya'nın performansında Led ekranlarda notalar ve keman dizeleri gösterilecek. Romanya'yı da Elena Gheorge temsil edecek. Şarkıcıya, Led ekranda ağaç resimleri eşlik edecek.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title