Haberler

    Euroleague Final Four - Maç Gösterimi

    Zorlu PSM, Digiturk işbirliğiyle spor ve müziğin bir araya geleceği iki geceye ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor!

    Zorlu PSM, Digiturk işbirliğiyle spor ve müziğin bir araya geleceği iki geceye ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor! Turkish Airlines Euroleague'in muhteşem dörtlü final maçları, 19 Mayıs'ta ardından gerçekleşecek Sessiz Parti'yle birlikte ve 21 Mayıs'ta ücretsiz olarak Zorlu PSM Amfi'de olacak!

    CSKA Moskova, Olympiakos, Real Madrid ve temsilcimiz Fenerbahçe'nin mücadele edeceği Final Four organizasyonu kapsamında 19 Mayıs'ta ilk maçlar, 21 Mayıs'ta ise üçüncülük maçı ve final maçları oynanacak ve bu dört maç da Zorlu PSM Amfi'deki dev ekranda ücretsiz yayınlanacak. 19 Mayıs'ta ise, Zorlu PSM Caz Festivali kapsamında ilk defa gerçekleştirilen ve büyük ilgi toplayan Sessiz Parti konsepti, yepyeni DJ'leriyle bir kez daha Zorlu PSM Amfi'ye taşınacak.

    19 Mayıs programındaki ikinci maçın ardından başlayacak Sessiz Parti'de dinleyiciler bu sefer DJ Style-ist ve Ece Özel'in setlerinden dilediğini seçip onunla dans edecek. 70s, 80s, 90s türlerinde çalacak DJ Style-ist ya da down-tempo, electronica, dance türelerinde çalacak Ece Özel'in setlerinden birini tercih edip onunla dans edebileceğiniz Sessiz Parti, Final Four hafta sonuna yakışır bir etkinlik olacak!

    Maç programı:

    19 Mayıs Cuma 18.30

    CSKA Moscow Vs. Olympiacos

    19 Mayıs Cuma 21.30

    Fenerbahçe Vs. Real Madrid

    21 Mayıs Pazar 18.00

    Üçüncülük Maçı

    21 Mayıs Pazar 21.00

    Final Maçı

    Detaylar :

    İl : İstanbul

    İlce : Beşiktaş

    Mekan : Zorlu Center PSM

    Başlangıç Saati : 19.05.2017 18: 30: 00

    Bitiş Saati : 19.05.2017 20: 30: 00

    Kategori : Euroleague Final Four - Maç Gösterimi

    Tür : Festival

    Ücretlimi? : Hayır

    Kaynak: Etkinlik.io / Spor

    Real Madrid Fenerbahçe Digiturk 19 Mayıs Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title