Haberler

Euro 2008'de Ses Getiririz

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, hayati Bosna Hersek maçı öncesi zafere hazır olduklarını söyledi.

Terim, ay yıldızlı ekibin Euro 2008'e katılması halinde ses getireceğini söylerken, aşırılıktan kaçtıklarını vurguladı. Terim, zoru başardıklarını kaydederken, hiç hayal kırıklığına uğramadığını da ifade edip, şöyle konuştu:

"Bosna maçı öncesi her zaman söylediğim gibi beni bizim performansımız ilgilendiriyor. Tabii ki onları analiz ediyoruz ama bizim nasıl oynayacağımız önemli. Dikkatli düşüneceğiz. Sonuç olarak takımımız seyircisiyle mutlu sona erecektir. Çok açık söylüyorum ki Norveç ve Bosna maçının kadrosunu 2008-2010 kadrosu olarak belirlemiştik. Bu plan da hakkımızdı. Türk Milli takımı zoru başarmıştır. Rakiplerini kendi evinde yenmiştir. Hem Yunanistan’ı, hem de Norveç’i. Dolayısıyla bu da önemli bir başarıdır. Bizim Türkiye olarak genel bir sorunumuz var. Bazı şeyleri aşırı yaşıyoruz. Motivasyonu da, sevinci de.. Eğer bunları biz aşırı yaşamaya izin verirsek psikolojik dengelenme sorunu ortaya çıkar. Ama biz bu dengeyi kurduk. Ne aşırı yükleme, ne de az kaygı."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title