Haberler

Etü'ye YÖK Övgüsü

YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof.Dr.Durmuş Günay, Erzurum Teknik Üniversitesi(ETÜ)'nin kısa sürede büyük iş başardığını ve bunu da takdirle karşıladıklarını söyledi.

YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Durmuş Günay, Erzurum Teknik Üniversitesi(ETÜ)'nin kısa sürede büyük iş başardığını ve bunu da takdirle karşıladıklarını söyledi.

YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Durmuş Günay Rektörümüz Prof.Dr. Muammer Yaylalı'yı makamında ziyaret etti.

Rektör Prof. Dr. Muammer Yaylalı, YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Durmuş Günay'ın ziyaretinden büyük bir mutluluk duyduğunu ifade ederek, ETÜ'nün çalışmaları ve geldiği noktadaki kurumsal kimliği hakkında bilgi verdi. ETÜ'nün öğrenci kabul etmeye hazır olduğunu ifade ederek kurumdaki yapılanma çalışmaları hakkında da görüşlerini belirten Yaylalı, "Bizim iki prensibimiz var. Bunlardan birincisi ülke değerlerine saygı, diğeri ise nitelik. Bu iki unsuru barındıranlarla birlikte Üniversitemizde çalışacağız" dedi.

YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Durmuş Günay, Erzurum Teknik Üniversitesi'nin kısa sürede büyük iş başardığını ve bunu da takdirle karşıladıklarını belirterek, Rektör Prof.Dr. Muammer Yaylalı ve Üniversite yönetimini başarılı çalışmalarından dolayı kutladı.

Ziyaretin sonunda Yaylalı, YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Durmuş Günay'a "Üniversite Gençliğinin Sosyo Ekonomik Profili Araştırması " raporunu ve "Erzurum Teknik Üniversitesinin Gelişimi " sunusunu takdim etti. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muammer Yaylalı Durmuş Günay Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title