Haberler

Etü'de Emre Aydın Coşkusu

ETÜ Bilim Şenliği’nde sahne alan ünlü şarkıcı Emre Aydın, soğuk hava ve yağmura aldırış etmeden hayranlarına muhteşem bir gece yaşattı.

DAP-ETÜ Bilim Şenliği'nde sahne alan ünlü şarkıcı Emre Aydın, soğuk hava ve yağmura aldırış etmeden hayranlarına muhteşem bir gece yaşattı.

Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) ve DAP Bölge Kalkınma İdaresi işbirliğiyle düzenlenen DAP-ETÜ Bilim Şenliği'nin son gecesine Emre Aydın damga vurdu. Üniversite önünde düzenlenen konserde öğrenciler unutamayacakları bir gece yaşadılar.

Ünlü Sanatçı Emre Aydın'ın sahne almasıyla coşkunun zirvede olduğu konserde öğrenciler hep bir ağızdan şarkılara eşlik etti. Yaklaşık 2 saat saat süren konser sonunda Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve Sanatçı Emre Aydın'a çiçek ve plaket takdim etti. Gecenin ilerleyen dakikalarında soğuk havaya ve yağmura aldırış etmeyen üniversite öğrencileri, Emre Aydın'ın birbirinden güzel şarkılarıyla eğlendiler. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Emre Aydın Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title