Haberler

Etso ve Boğaziçi Üniversitesi'nden Turizm Eğitimi

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası ile İstanbul Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi Tarafından Turizm Eğitimi Verilecek. Bir Ay Sürecek Ücretsiz Eğitime Katılmak İsteyenler 30 Haziran- 2 Temmuz Tarihleri Arasında Ticaret ve Sanayi Odası'na Başvurabilecekler.

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası ile İstanbul Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi tarafından turizm eğitimi verilecek. Bir ay sürecek ücretsiz eğitime katılmak isteyenler 30 Haziran- 2 Temmuz tarihleri arasında Ticaret ve Sanayi Odası’na başvurabilecekler.

2011 Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları’nın Erzurum’da yapılacak olması, Ticaret ve Sanayi Odası’nı da harekete geçirdi. İstanbul Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi’nin sektörlere verdiği eğitim çalışmalarının Erzurum’da da gerçekleşmesini sağlayan Ticaret ve Sanayi Odası, kente de turizm eğitim kursu verilmesini konusunda işbirliği yaptı. Sürdürülebilir turizm, bireyler arası iletişim, misafir karşılama ve ağırlama, yiyecek içecek organizasyonu, mutfak sunumu, hijyen ve sanitasyon, pazarlama ve etkin satış yöntemleri, müşteri memnuniyeti, planlama, lojistik hizmetleri, güvenlik ve uygulamaları konularında verilecek eğitimlere isteyen herkes katılabilecek. 30 Haziran- 2 Temmuz tarihleri arasında Ticaret ve Sanayi Odası’nda alınacak müracaatlar için, ilgilerden sabıka kaydı, diploma fotokopisi ve 1 adet fotoğraf getirmeleri istenmektedir. Bir ay sürecek olan ücretsiz turizm eğitim kursunun süresi, konularına göre 1-4 gün arasında değişecek. Hafta içi verilecek olan eğitim kursu sonunda başarılı olan kursiyerlere Boğaziçi Üniversitesi Sertifikası verilecek.

Ticaret ve Sanayi Odası’nda verilecek olan turizm eğitim kursu ile ilgili olarak www.erzurumtso.org.tr ve www.erzurumticaret.net adreslerinden de detaylı bilgi alınabilecek. Kayıtlar süresince de Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Cumartesi- Pazar günleri açık olacak.

(İRT-İRT-Y)

27.06.2007 15:29 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title