Haberler

Etso Üyeleri Firmalarına Ait Web Sayfalarını Ücretsiz Oluşturabilecek

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (Etso) Üyeleri, Firmalarına İlişkin Web Sayfalarını Ücretsiz Olarak Hazırlayabilecekler. Etso Üyeleri Oluşturulan Www.erzurumticaret.net E-ticaret Portalı Sayesinde Firmalarını Tüm Dünyaya Tanıtabilecekler. Bu Şekilde Ayrıca Kentin Online Ticaret Rehberi Oluşturulmuş Olacak.

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) üyeleri, firmalarına ilişkin web sayfalarını ücretsiz olarak hazırlayabilecekler. ETSO üyeleri oluşturulan www.erzurumticaret.net e-ticaret portalı sayesinde firmalarını tüm dünyaya tanıtabilecekler. Bu şekilde ayrıca kentin online ticaret rehberi oluşturulmuş olacak.

AB ve Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti tarafından finanse edilen, Devlet Planlama Teşkilatı koordinasyonunda yürütülen ve Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası tarafından uygulanan “Üyeler Web Portalı“ projesi meyvelerini vermeye başladı. Proje kapsamında şubat ve mart aylarında 160 firmaya bilgisayar ve e-ticaret eğitimi verildi. Nisan ayı içerisinde de devam edecek olan eğitimler için 14 Nisan tarihine kadar müracaatlar alınabilecek. Proje kapsamında, Ticaret ve Sanayi Odası’na kayıtlı üyeler, e-ticaret portalı sayesinde tamamen firmalarına ait web sayfalarını oluşturabiliyorlar. Proje Koordinatörü Gökhan Alımlı, oluşturulan www.erzurumticaret.net adlı portala giren üyelerin, kolaylıkla firmalarının kayıtlarını yapıp, firmalarını, ürünlerini, alım satım taleplerini, iş ilanlarını kolaylıkla ve tamamen ücretsiz olarak yayınlayabileceklerini söyledi. Böylelikle portala kayıt yaptıran Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin, firmalarını dünya ya açma fırsatını yakalamış olacağını belirten Koordinatör Alımlı şunları kaydetti:

“Ayrıca portalda Erzurum ile ilgili güncel haberler, ekonomik veriler, kredi, hibe ve yapılacak faaliyetlerin duyuruları yapılmaktadır. Portalda Atatürk Üniversitesi kulüplerinin, çeşitli sivil toplum örgütlerinin faaliyetleri de yer alıyor. Erzurum ve çevre illerinde yapılacak olan ihale duyurularına da portalda yer verilmektedir. Erzurum kent merkezine ait önemli bölgelerin krokisi de yer alacak. Böylelikle Erzurum’daki hastaneler, tarihi turistik alanlar, önemli kamu kurum ve kuruluşları, şehir içi ulaşım güzergahları bu krokide ayrıntılı olarak belirtiliyor. Bu konuda detaylı bilgi almak için Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası proje ofisine başvurulabilir, www.erzurumticaret.net’ten bilgi alınabilir veya 234 62 67 veya 233 33 89 nolu telefonlardan ilgililere ulaşabilirler.”

(AA-İRT-Y)

10.04.2007 17:35 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title