Haberler

Etso Şubat Ayı Genişletilmiş Toplantısı

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ETSO) şubat ayı genişletilmiş toplantısı yapıldı.

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ETSO) şubat ayı genişletilmiş toplantısı yapıldı.

ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, ETSO'da düzenlenen toplantıda iş adamları veya iş dünyasının ilettiği her türlü sorunu çözmek adına çalışmalarını sonuç odaklı yürüttüklerini söyledi.

Yurt dışı ziyaretlerinin uzun vadede Edirne'ye katkı sağlayacağını belirten Zıpkınkurt, şunları kaydetti:

"Aralık ayında gerçekleştirdiğimiz Dubai ziyaretimiz sonrasında olumlu geri dönüşler almaya başladık. Önümüzdeki günlerde tarım ve hayvancılık ile ilgilenen Dubaili bir iş adamı, yatırım amaçlı ilimizi ziyaret edecek. Bilindiği üzere 2017 kasım ayında Katar İş Adamları Derneği Başkanı Şeyh Faisal Bin Kasım Al Thani'nin Edirne ziyaretinde ilimizi tanıtmıştık. Ardından şeyhin daveti üzerine Katar'a gerçekleştirdiğimiz ziyarette hangi iş kollarında ne gibi ortak çalışmaların yapılabileceği konusunda birçok istişarelerde bulunduk. Bunun sonucunda hayvancılık, konfeksiyon ve tekstil alanlarında ilimizle iş bağlantıları kuruldu."

ETSO Meclis Başkanı Mehmet Eren de Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan Mehmetçiğin büyük bir özveri ile vatan savunmasına devam ettiğini belirterek, "ETSO meclisi ve başkanlık divanı adına şehit olan Mehmetçiklerimize rahmet ve yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Oda olarak Zeytin Dalı Harekatına destek verdiğimizi belirtmek istiyorum. Bundan sonraki süreçte harekatın ülkemiz adına hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

Toplantıya, ETSO meclis üyeleri, meslek komite başkanları katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Katar Dubai Politika Güncel Haberler

title