Haberler

Etso'dan Bin Öğrenciye Kaban

Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası (Etso), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) Desteğiyle Bin Öğrenciye Kaban Yardımı Yaptı.

Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) desteğiyle bin öğrenciye kaban yardımı yaptı.

ETSO'nun kendi binasında düzenlenen "6. Geleneksel 1000 Öğrenciye 1000 Kaban" programına, ilçede bulunan 19 ilköğretim okulunun müdürü katıldı.

Kış mevsiminin uzun ve sert geçtiği Elbistan'da yoksul ve ihtiyaç sahibi öğrencilerin çokluğunu dikkate alarak, her yıl geleneksel olarak kışlık giyecek dağıtımı gerçekleştirdiklerini ifade eden ETSO Başkanı Mustafa Paksoy, "ETSO olarak ihtiyaç sahibi öğrencilerin kışlık giyecek ihtiyaçlarını karşılama geleneğimiz devam ediyor. TOBB'un desteği ve odamızın katkılarıyla bin öğrencimize kaban dağıttık. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza bir nebze de olsa sahip çıkmak boynumuzun borcudur" dedi.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Kızmaz da, anlamlı yardım için ETSO yetkililerine teşekkür etti.

(ÖS-MT-MT-Y)

17.10.2007 16:57 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title