Haberler

Etohum "Startup Turkey" Kampı Antalya'dan Canlı Yayında!

Güncelleme:

Etohum, 20-22 Şubat tarihleri arasında Antalya'da gerçekleştireceği 6. Startup Turkey Girişimcilik Kampı'nı iki gün boyunca Pozitif TV'den canlı yayınlayacak.

Türkiye'nin önde gelen hızlandırıcı programı ve erken aşama yatırımcısı Etohum, heyecanla beklenen Startup Turkey kampını, diğer yıllarda olduğu gibi bu yıl da www.pozitiftv.com/etohum adresi üzerinden Pozitif TV'de canlı yayınlıyor. Yazılım, mobil, oyun ve e-ticaret dünyasından 75 girişimi 150 yatırımcı ile buluşturan ve 30 ülkeden toplam 700 katılımcıya ev sahipliği yapan Startup Turkey, internet canlı yayınıyla kampa katılamayan girişimcilerin etkinliği takip edebilmesini amaçlıyor.

İlk canlı panel: Türkiye'nin 2014 internet yatırımları değerlendirmesi

"2014'ün potansiyeli yüksek 15 girişimi" sıfatını kazanan azimli internet girişimcilerinin yanı sıra oyun, mobil ve e-ticaret dünyasının en tecrübeli isimlerinin yer aldığı Startup Turkey'de, açılış konuşmalarını takiben yatırımcıların da en az girişimciler kadar merakla beklediği bir panel gerçekleştirilecek. 500 Startups kurucusu Marvin Liao'nun moderatörlüğünü yaptığı panel, Earlybird Venture Capital'dan Cem Sertoğlu, BIC Angel Investments'tan Joachim Behrendt ve Aslanoba Capital'dan Hasan Aslanoba'nın konuşmacı olarak katılımıyla Türkiye'nin 2014 yatırımlarına ışık tutacak.

İran, Japonya, Bulgaristan ve Ortadoğu'daki girişim kültürünün de paneller yoluyla konuşulacağı etkinliğin ilgi çekici konuşmacıları arasında, Türkiye'nin internete bakışını değiştiren girişimcilerden Fatih İşbecer (Monitise), Sedat Kapanoğlu (Ekşi Sözlük), Sina Afra (Markafoni) ve Nevzat Aydın (Yemeksepeti) gibi isimlerinin yanı sıra, Türkiye'nin önemli iş adamlarından Faruk Eczacıbaşı da bulunuyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hasan Aslanoba Türkiye Antalya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title