Haberler

    Samuel Eto'o, Adana Demirspor'un Teklifini Reddetti: 1. Ligde Oynamak İstemiyorum

    Güncelleme:

    Atiker Konyaspor'la yollarını ayıran Samuel Eto'o, Adana Demirspor'dan gelen transfer teklifini kabul etmedi: Şu an 1. Ligde oynamak istemiyorum.

    20'nin üzerinde oyuncuyu renklerine bağlayan ve 1.Lig'de transfer şampiyonu olan Adana Demirspor, bomba bir hamle daha yaptı...

    Güney ekibi, Konyaspor'dan ayrılan, bonservisi elinde olan Samuel Eto'o için çalışma başlattı. Ancak 37 yaşındaki yıldız, Mavi-Lacivertliler'in teklifine olumsuz cevap verdi. Eto'o'nun, "Şu aşamada 1.Lig'de oynamak istemiyorum. Eğer Türkiye'de kalırsam, kariyerime Süper Lig ekiplerinden birinde devam etmeyi planlıyorum" dediği öğrenildi.

    YILLIK 2 MİLYON EURO İSTİYOR

    3 sezondur Süper Lig'de forma giyen Eto'o, çıktığı toplam 89 maçta 50 gol attı. Kamerunlu dünya yıldızı, bir takımla anlaşmak için yıllık 2 milyon Euro'luk ücret talep ediyor. Eto'o, Arap ve Çin kulüplerinde kariyerini noktalamaya ise sıcak bakmıyor.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
    500

    Yorumlar (14)

    komiksiniz ya:

    Fener alsın bak nasıl iş yapar bu adam büyük takımlarda 20 gol atar demedi demedi İbrahim

    10
    1
    yanıtYanıtla
    ASLAN BEY:

    demedi deme ibrahim :D kvp adamsın

    yanıt0
    yanıt0
    garip:

    3 Büyüklerde bile iş yapar. Negroda 4. 350 veren Buna 2 vermiyor ise yazık

    7
    4
    yanıtYanıtla
    hasan:

    Bu gibi karekter yoksunu kişileri getirmeyin bu ülkeye

    2
    7
    yanıtYanıtla
    Recai:

    Oynasan ne olur bir tarafın mı eksilir orda oynayan insan değil mi

    5
    3
    yanıtYanıtla
    NE GÜZEL TATİL YAPIYOR:

    İLK SENE BİRAZ OYNADI GOLLER ATTI SONRA YATIŞ.

    3
    5
    yanıtYanıtla
    Adınızı Yazın:

    kardaş bu güne kadar iyi oynamışın 1. ligde oynasan ne olur

    1
    4
    yanıtYanıtla
    hamo:

    türkıyede futbolcu kalmamış kokmuşu her takım almak istiyor bu turkıyenın gercegı nıce gençler dururken

    2
    0
    yanıtYanıtla
    Adınızı Yazın:

    Ne istoyon balam sen?

    1
    0
    yanıtYanıtla
    mehmet kahveci antalya:

    kebap kent eline geçmiş halen begenmiyorsun adanademirspor seni baştacı eder adana taraftarı seni . yoksa yine gel antalyaya bekleriz. . .

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title