Haberler

Etiler'de Yangın, Mahalle Sakinlerini Sokağa Döktü

Etiler'de bir apartman dairesinde çıkan yangında dumanlar bütün binayı sararken, üst katlarda mahsur kalan 7 kişi, 1 kedi ve 1 köpek itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Etiler'de bir apartman dairesinde çıkan yangında dumanlar bütün binayı sararken, üst katlarda mahsur kalan 7 kişi, 1 kedi ve 1 köpek itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Yangın paniğiyle sokağa dökülen mahalle sakinleri ile itfaiye ekipleri, yüzünde yanıklar oluşan kedi için seferber oldu. Alınan bilgiye göre, yangın İstanbul Etiler'de yer alan Yanarsu Sokakta bulunan 4 katlı bir apartmanının giriş katında saat 00.00 sıralarında kurutma makinesindeki elektrik arızası nedeniyle çıktı. Kurutma makinesinden sıçrayan kıvılcımların dairedeki bazı eşyaları da tutuşturması üzerine büyümeye başlayan yangının dumanları önce daireyi, ardından da apartman boşluğunu sardı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Apartman sakinlerinden bazıları kendi çabalarıyla dışarıya çıkarken, apartmanın üst katlarındaki 7 kişi, 1 kedi ve 1 köpeği itfaiye ekipleri merdiven yardımıyla kurtardı. Aralarında yaşlıların da bulunduğu, dumandan etkilenen 7 kişiye sağlık ekipleri olay yerinde müdahale etti.

"KURUTMA MAKİNESİ PATLAMIŞ"

İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılan apartman sakinlerinden biri, yaşanan can pazarını anlatarak Erdoğan Sel, "7 kişiyi kurtardı itfaiye. Kurutma makinesi patlamış. Biz yatmıştık, kalktığımızda bununla karşılaştık. Şu anda aptal gibiyiz" dedi. Erdoğan Sel'in eşi de gözyaşları içerisinde o anları anlatmayı çalıştı, ancak konuşmakta zorlandığı görüldü.

YÜZÜ YANAN KEDİ İÇİN MAHALLELİ VE İTFAİYE SEFERBER OLDU

Yangının çıktığı dairede yaşadığı öğrenilen bir kedinin yüzünde büyük bir yanık oluştu. İlk olarak mahalle sakinlerinin müdahale ettiği yaralı kediyi kurtarma seferberliğinde itfaiye ekipleri de devreye girdi ve talihsiz kediye oksijen gazı verildi. Yaralı kediye yapılan müdahale mahalle sakinleri tarafından ilgiyle takip edildi. Yaralı kedinin daha sonra veteriner kliniğine götürüldüğü öğrenildi.

(Hüseyin Coşkun/İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title