Haberler

Eti Maden Kırka Bor Çalışanları İftarda Buluştu

Eskişehir'in Seyitgazi ilçesine bağlı Kırka Mahallesinde bulunan Eti Maden Kırka Bor İşletme Müdürlüğünün çalışanları iftarda bir araya geldiler.

Eti Maden İşletmelerinin 82. yılı kuruluş yıl dönümüne denk gelen iftarda, Eti Maden Kırka Bor yönetimi, işçi çalışanlarıyla birlikte iftar yapmanın mutluluğunu yaşadı. İftar programında konuşma yapan Eti Maden Kırka Bor İşletme Müdürü Ersan Ayten, "Sektöründe dünya devi ve lideri olan kurumumuzun kuruluşunun 82. yıl dönümde bir araya gelmek bizleri onurlandırdı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk öncülüğünde 14 Haziran 1935 tarihinde kurulan kurumumuz şu anda dünyanın dört bir yanına ihracat yapan dünyanın sayılı firması haline gelmiştir. Bu bizleri onurlandırıcı bir durumdur. Ramazan ayı münasebetiyle sizlerle birlikte olmak, bizleri mutlu etmiştir. Hep birlikte daha güzel organizasyonlarda birlik beraberlik içinde buluşmak dileğiyle, katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

İftara katılan Türkiye Maden İşçileri Sendikası Genel TİS ve Mevzuat Sekreteri Hasan Hüseyin Gürbüz ise, "Birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde, işletme müdürlüğümüzün gerçekleştirmiş olduğu iftar programından dolayı teşekkür ediyor, bu vesileyle kurumun 82. kuruluş yıl dönümünde işçileriyle bir arada olmasını anlamlı buluyoruz" diye konuştu.

Düzenlenen iftara, Eti Maden Kırka Bor İşletme Müdürü Ersan Ayten, Türkiye Maden İşçileri Sendikası Genel TİS ve Mevzuat Sekreteri Hasan Hüseyin Gürbüz, Türkiye Maden-İş Sendikası Kırka ve Havalisi Şube Başkanı Yılmaz Ayrancı, Eti Maden Kırka Bor Yönetimi, Türkiye Maden-İş Sendikası Kırka ve Havalisi Şubesi yönetimi ve Kırka Bor Çalışanları katıldı.

Düzenlenen iftar programı, yapılan duanın ardından sona erdi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Seyitgazi Eskişehir Eti Maden Kırka Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title