Haberler

Estetik Yüz Ameliyatları Migreni Geçiriyor

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik, Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Prof.dr. Cemal Aygıt, Yüz Ameliyatlarının Migren Ağrılarını Geçirdiğini Söyledi.

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Cemal Aygıt, yüz ameliyatlarının migren ağrılarını geçirdiğini söyledi.

Estetik yüz ameliyatlarından sonra çoğu hastadaki migren ağrılarının geçtiğini belirten Prof.Dr. Cemal Aygıt, aslında bunun tesadüfün bulunan bir yöntem olduğunu belirterek, ``Çoğu meslektaşım da benimle aynı kanıda. Yüz ameliyatlarından sonra bir çok hastamın migren ağrılarının sona erdiğine şahit oldum. Tabii şu anda migren ağrılarının sona ermesi için estetik yapmıyoruz, ama ilerleyen günlerde niye olmasın`` dedi.

Hastaların migren ağrısından kurtulmak için tüm yöntemleri denediklerini belirten Aygıt, ``Yüzüne estetik yaptıranlar, migren ağrılarının geçtiğini görünce bana gelip teşekkür ediyorlar. Estetik ameliyatlarının insana verdiği güven dışında migren ağrılarını da yok etmesi çok güzel bir olay`` dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title