Haberler

Hedefi 12'den Vuran Esra Erol, Diriliş Ertuğrul Dizisine Göz Kırptı

Güncelleme:

ATV'nin evlendirme programını sunan güzel sunucu Esra Erol, Instagram'dan ok attığı videoyu paylaştı. Erol'un bu paylaşımı akıllara "Diriliş Ertuğrul'a göz mü kırptı" sorusunu getirdi.

Evlendirme programı sunucusu Esra Erol, okçuluğa merak sardı. Bir dönem oyunculuk yapabileceğinin sinyalini veren Erol'un paylaştığı bu videodan sonra akıllara "TRT'de yayınlanan reyting rekotmeni Diriliş Ertuğrul dizisine göz mü kırptı?" sorusu geldi.

BİR DÖNEM DİZİLERDE YER ALABİLECEĞİNİ SÖYLEMİŞTİ

Esra Erol, bir dönem dizilerde yer alabileceğinin sinyalini vermişti. Erol, ok attığı görüntüleri paylaşınca akıllara "TRT'de yayınlanan tarihi dizi Diriliş Ertuğrul'a mı göz kırptı?" sorusu geldi.

ESRA EROL HEDEFİ 12'DEN VURDU

Esra Erol, ok attığı anların videosunu Instagram'dan paylaştı. Adeta eşe dosta "hedefi 12'den vururum" mesajı vermeyi de ihmal etmedi.


EROL'UN VİDEOSUNU BİNLERCE KİŞİ İZLEDİ

Esra Erol, ok atma videosunu paylaştı. Binlerce kişi videoyu izleyip beğendi. Erol, videonun altına "Yay hayattır, ok niyettir, hedef amaçtır" notunu düştü.


İşte Esra Erol'un o paylaşımı:

Kaynak: Haberler.com

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Instagram Esra Erol Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title