Haberler

Esra Erol Bebeğini Kaybetti

Güncelleme:

4 aylık hamile olan ünlü sunucu, sabah saatlerinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Erol'un bebeğini kaybettiği öğrenildi.

Ekranların sevilen sunucusu Esra Erol sabah saatlerinde aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. 

Ünlü sunucunun eşi Ali Özbir "Bebek ile ilgili bir sıkıntı oldu. Sabah hastaneye gittik. Şimdi doktorlar ilgileniyor." dedi.

BEBEĞİNİ KAYBETTİ

4 aylık hamile olan ve bir kız bebek bekleyen Esra Erol'un, akşam saatlerinde bebeğini kaybettiği öğrenildi. Ünlü sunucunun sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

 

Kaynak: Magazin

Esra Erol Ali Özbir Bebek Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (68)

KEMAlyakamoz@yahoo.com:

AMAN HABERE BAK,TUM TURKIYEYE GEÇMIŞ OLSUN,BAYRAKLARI YARIYA INDIRELIM.HALKIN IÇİNDE BEŞ PARASIZLIKTAN OLEN BEBEK VE ANNELER VAR.,ONLARA KAZIKMI

35
11
yanıtYanıtla
yavuzsegi@hotmail.com:

belki yayınladığı program tv den kalkarda bu millete edep terbiye,haya gelir,

16
23
yanıtYanıtla
saime atakozsar@gmail.com:

20 cm topuklar göbek atmalar para uğruna dinlenmeden çalışmak kendine acımadın anladıkta bebeğinede acımadınmı diye sorarlar adama..

30
5
yanıtYanıtla
bilgiçozbekaydemir@hotmail.com:

güzel,geçmiş olsunda,bebeğe üzüldük,yalnız şu var,esra hanım herkese akıl veriyor,4 aylık hamile bir bayanın,para kazanacam diye,her gün program yapmasına bir gerek varmı,2 coçuğunuz olacaktı,parasını ver,çocuklara bakıcı tut,böyle annelik olurmu,ömür boyu yetecek kadar paranız var,ya çalış,yada doğurma,şu yalan dünyada kimsenin gözü doymuyorki,karnı doysun,bir insan olarak tabii ki herkes gibi bende üzüldüm.

22
12
yanıtYanıtla
bilgiçozbekaydemir@hotmail.com:

parayı esrayla,kocası eski mafya kürt idrisin oğlu ,ali götütürsün,sizlerde birbirinizi yiyin,başka işiniz yokmu.

24
8
yanıtYanıtla
ALİ KUZUalikuzu_19@hotmail.com:

GEÇMİŞ OLSUN ALLHIM ŞİFALAR VERSİN ...ESRA HANIMA

19
12
yanıtYanıtla
alifylmz71@mynet.com:

çok sallama göbeği,düşürürsün bebeği demiş atalaarımız

20
11
yanıtYanıtla
mardincelik_ariff@hotmail.com:

allah kimseye evlat acısı yaşatmasın ama bu tür insanlarada yaşatması gerekli çünkü bir başkasının acısını paylaşması için bu hanım VAN da deprem olurken başsağlığı dileyeceğine herkes haddini bilecek demişti ölünün üzerine siyaset yapmak yani bir an olsun o insanları anlamadı acılarını paylaşmadı bir başkasındanda beklemsin acısını paylaşmasını

12
17
yanıtYanıtla
Songülsongul@hotmail.com:

Esra Erol değerli bir insan ben de severim kendisini ama hamilelik bu kadar uzuun videolar hazırlayarak, bu kadar dejenere edilerek açıklanması gereken bir şey değil. Zira ne olacağını bilemiyor insan. Bizim oralarda 'doğmamış çocuğa don biçilmez' derler. Esra hanım için demiyorum ama maalesef bir çok ünlü bunu reklam malzemesi de yapıyor. 1 aylık hamileyken bebeğe doğum günü partisi hazırlayan şarkıcımız gibi....Tercih onların ama doğru bulmuyorum

23
4
yanıtYanıtla
zelihazeynepunsaltaspinar@hotmail.com:

evet bu kadar tv da bebekle ilgili konuşulmaması gerekir çocuğu olmayan insanları hiç düşünmüyorlar siz sürekli bu konudan bahsederken o insanların içi acıyordu

yanıt0
yanıt0
Tüm 68 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title