Haberler

Espiye'de Erbakan İçin Mevlit Okutuldu

Espiye ilçesinde, Necmettin Erbakan'ın ölümünün birinci yıl dönümü nedeniyle mevlit okutuldu.

Espiye ilçesinde, Necmettin Erbakan'ın ölümünün birinci yıl dönümü nedeniyle mevlit okutuldu.

Saadet Partisi (SP) Espiye İlçe Teşkilatı tarafından, partinin eski genel başkanı ve eski başbakanlardan Erbakan için Merkez Camisi'nde akşam namazının ardından mevlit okutuldu.

Mevlide, SP İlçe Başkanı Ramazan Çelebi, MHP İlçe Başkanı Hüseyin İsmailoğlu, BBP İlçe Başkanı Ömer Anaç, HAS Parti İlçe Başkanı Özcan Efe, Espiye eski belediye başkanı İbrahim Önal, ilçe halkı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

SP İlçe Başkanı Çelebi, burada yaptığı açıklamada, dünyanın en önemli liderleri arasında yer alan, Milli Görüş Hareketi'nin kurucusu ve lideri rahmetli Necmettin Erbakan'ın birinci ölüm yıl dönümünde kendisini andıklarını söyledi.

Çelebi, insanların elinde bulundurduğu şeylerin gerçek değerini kaybettiği zaman anladığına dikkati çekerek, "Erbakan hocamızın yaşantısı, mücadelesi ve hayatı bizlere örnek olmuştur. Muhterem hocamızın vefatının yıl dönümü nedeniyle hocamızın hatırası önünde saygı ile eğiliyor, Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

- GİRESUN

Kaynak: AA / Yerel

Necmettin Erbakan Çelebi Espiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title