Haberler

Esogü'de Öğrenci Kongresi Başladı

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde (Esogü) "8. Demokratik Cumhuriyet Üniversiteleri Platformu Öğrenci Kongresi" Başladı.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde (ESOGÜ) "8. Demokratik Cumhuriyet Üniversiteleri Platformu Öğrenci Kongresi" başladı.

ESOGÜ Atatürkçü Düşünce Topluluğu'nun düzenlediği 2 gün sürecek olan kongreye, 25 üniversiteden 70 temsilci katıldı. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Topluluğu Başkanı Ersin Böcü, üniversite gençliği olarak kamu yararı gözeten projeler geliştirdiklerini belirterek, "Bizler Mustafa Kemal'in emanetçisi Türk gençliği olarak dış güçlere boyun eğmeden kendi tasarımızla, çağdaş medeniyetler üstünde yerimizi alacağız" dedi.

Yarın sona erecek olan 8. Demokratik Cumhuriyet Üniversiteleri Platformu Öğrenci Kongresi'nde, bağımsız ekonomi, enerji, sosyo-kültürel gelişim, eğitim ve zirai gelişim politikalarının masaya yatırılacağı bildirildi.

(OÖ-MŞ)

18.05.2007 16:21 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title