Haberler

Esnaf, Yaralı Öğrenci İçin Seferber Oldu

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde bir otomobilin çarpması sonucu başından yaralanan motosiklet sürücüsü 17 yaşındaki Tufan Karataş, çevredekiler tarafından güneş şemsiyesiyle sıcaktan korundu.

Güneş ŞEMSİYESİYLE SICAKTAN KORUDULAR

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde bir otomobilin çarpması sonucu başından yaralanan motosiklet sürücüsü 17 yaşındaki Tufan Karataş, çevredekiler tarafından güneş şemsiyesiyle sıcaktan korundu. Karataş'ın başının altına plastik sürahi koyarak yerle temasını kesen bir esnaf ise şuurunun açık kalması için sürekli konuşturdu.

Kaza, saat 15.30 sıralarında Şekerhane Mahallesi'nde meydana geldi. İlçe merkezinde arkadaşından aldığı 07 NMM 98 plakalı motosikletle seyreden lise öğrencisi Turan Karataş, Tevfikiye Caddesi'nde dörtyol ağzına geldiğinde yavaşladı. Tali yolda 07 LDJ 45 plakalı otomobille seyreden 26 yaşındaki Ramazan Bozdağ, aracıyla Karataş'ın motosikletine yandan çarptı. Çarpmanın etkisiyle yol kenarındaki kaldırıma fırlayan ehliyetsiz ve kasksız Karataş, başından yaralandı.

Kazayı görenler, şoka giren Karataş'a yardım etti. Kazayı polis ve sağlık ekiplerine haber veren çevredekiler, Karataş'ın başının altına destek olması için plastik bir sürahi yerleştirdi. Bir esnaf ise yaralıyı sıcaktan korumak için güneş şemsiyesi getirdi. Bir esnaf ise sağlık görevlileri gelinceye kadar yaralının bilincini açık tutmak için sürekli konuşturdu. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekibinin ilk müdahalesinin ardından Alanya Devlet Hastanesi'ne götürülen lise son sınıf öğrencisi Tufan Karataş'ın beyin travması geçirdiği belirlendi. Karataş'ın yoğun bakım servisinde tedavisi sürüyor. Otomobil sürücüsü Ramazan Bozdağ ise polis tarafından gözaltına alındı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title