Haberler

Esnaf ve Sanatkar Odası'ndan Kolej Protokolü

Güncelleme:

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile gelecek eğitim - öğretim döneminde Çorlu'da eğitime girecek olan AKA Koleji arasında protokol imzalandı.

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile gelecek eğitim-öğretim döneminde Çorlu'da eğitime girecek olan AKA Koleji arasında protokol imzalandı.

Protokol imzalarından önce söz alan Aka Koleji Kurumsal İletişim Müdürü Neşe Sever, okulun 1999 yılında İstanbul Bahçeşehir'de kurulduğunu belirterek, "Sürekli olarak yer değiştiren diplomatlar için ilk olarak İsviçre'de kurulan okulumuz,

dünya çapında geçerliliği olan ve Türkiye'de sadece 21 okulda bulunan IB programlarına sahip okullardan biri. Bu programlar sayesinde bu tür okullardan alınan diplomalar tüm dünyada başarılı eğitim alındığının ve evrensel bir takım değerlere sahip olunduğunun göstergesidir. Bu doğrultuda 2008 yılında Tekirdağ'da açılan okulumuz bu yıl da Çorlu'da 14 bin metrekarelik kampusuyle eğitime girecek." dedi.

Kolejin Çorlu'daki binasında anaokulu, ilkokul ve ortaokul olmak üzere 3 okul türünde eğitim vereceği bilgisi veren Sever, okulda İngilizce, bilgisayar, kimya gibi pek çok farklı alanlarda eğitim verilmesine olanak sağlayacak laboratuarlar bulunduğunu aktardı.

Sever, "Bunların yanında sosyal ve kültürel hayatın da bilincinde olan okulumuzda müzik, dans ve ritim atölyeleri de mevcut. Dev bir de kütüphanenin bulunduğu okulumuz 600 kişilik bir konferans salonu, sıcak ve soğuk havuzlarıyla da öğrencilerimizin hizmetinde. Ayrıca, göktaşı yağmurları, gezegenler, yapay uydular ve güneşin izlenebildiği uzay ve güneş gözlem evimizden sadece öğrencilerimiz değil, randevu alan herkes ücretsiz bir şekilde yararlanabiliyor. Yemekler de profesyonel bir ekip tarafından okulumuzda hazırlanırken, revirimizde de sürekli bir hemşiremiz bulunmakta." dedi.

Sosyal programlara önem veren bir okul oldukları değerlendirmesinde bulunan Sever, "Bu doğrultuda oda üyelerinin çocukları okulumuzda yüzde 15 oranında indirimli olarak eğitim alabilecek, bunun yanında oda üye ve yakınları uzay ve güneş gözlem evimizde randevu alarak ücretsiz keşif yapma imkanına sahip. Yine tüm bu avantajlara ek olarak odaya kayıtlı olan üye ve aileleri okulumuz tarafından okul dışında gerçekleştirilecek olan açık alan organizasyonları, sosyal ve sportif etkinliklere ücretsiz olarak katılabilecek." dedi.

Konu hakkında bilgi veren oda başkanı Ali Bozdağ ise, amaçlarının daha iyi bir eğitim olduğunu dile getirerek, "Bu doğrultuda üyelerimizin çocuklarının eğitimini en iyi noktaya çekmeye çalışıyoruz. Yani esnaflığın dışında da üyelerimize eğitim gibi farklı noktalarda katkı sunmaya çalışıyoruz." dedi.

Konuşmaların ardından Sever ve Bozdağ protokolü imzalayarak, kolej ve oda arasındaki bir köprünün temellerini attılar.

28.08.2012 22: 56: 43

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çerkezköy İstanbul Tekirdağ Çorlu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title