Haberler

Esnaf'tan Başkan Çakır'a Teşekkür

Akpınar Tüccar Pazarı esnafı, belediye tarafından yapılan çalışmalara kahvaltılı bir toplantıyla teşekkür etti.

ÇAKIR : DEĞİŞİM, DÖNÜŞÜM VE YENİLEME ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a iki adet teşekkür plaketinin verildiği toplantıya AK Parti Malatya Milletvekilleri M. Mücahit Fındıklı, Mustafa Şahin, Öznur Çalık, H. Cemal Akın ve Ömer Faruk Öz de katıldı.

Başkan Çakır, yaptığı konuşmada, Akpınar'daki bütün altyapıyı tamamen yenilediklerini ve üstyapı çalışmalarıyla modern şehirciliği buradan Malatya'ya kazandırdıklarını vurguladı.

Tüccar Pazarı'nda esnaflar tarafından Malatya Belediyesi'nin hizmetlerinden dolayı kahvaltılı teşekkür toplantısı düzenlendi.

Toplantıya, AK Parti Malatya Milletvekilleri M. Mücahit Fındıklı, Mustafa Şahin, Öznur Çalık, H. Cemal Akın ve Ömer Faruk Öz ile Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Malatya İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, belediye başkan yardımcıları Ertan Mumcu, Abuzer Kabakaş, Alican Bozkurt, Ahmet Ceyhan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Hüseyin Erkoç, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, Ziraat Odası Başkanı Bayram Polatbaş, Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı ve belediye birim müdürleri ile esnaflar katıldı.

MİLLETVEKİLLERİ DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDU

Öz : Malatya'nın çehresi değişir vaziyete gelmiştir…

Kahvaltılı toplantıda konuşan Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, burada olmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, "Ben belediye başkanımız Sayın Ahmet Çakır'a teşekkür ediyorum. Hakikaten Malatya'da yapmış olduğu özellikle cadde, çevre düzenlemesi noktasında gerçekten Malatya'nın çehresi değişir vaziyete gelmiştir. Ben inanıyorum ki belediye başkanımız bu süreci en az bu tempoyla hatta arttırarak devam ettirecektir" dedi. Öz, çevreyolunun yapımı ile ilgili de açıklamalarda bulunarak, şu bilgiyi verdi:

"Çevreyolundaki toplulaştırmada son aşamaya gelindi. İnanıyoruz ki bir-iki aya kadar karayolları tarafından kuzey çevre yolunun ihalesi yapılma aşamasına gelinecektir. Diğer taraftan belediye başkanımızın başlatmış olduğu kuzey kuşak yolu belli bir noktaya gidiyor. Güney kuşak yolu üzerindeki de istimlaklar tamamlanmış, yapımına da başlanır duruma gelinmiştir."

Akın : Ak Parti belediyecilik anlayışı…

Bugün mutlu bir günde olduklarını dile getiren Milletvekili Cemal Akın da "Malatya'nın yöneticileri hep bir arada, hep beraber, hep birbirlerine katkı vererek, Malatya'nın kalkınması hususunda Malatya'nın problemlerinin çözülmesi hususunda gayret içerisindeler. Bu da semerelerini veriyor, şükürler olsun. Şu anda içerisinde bulunduğumuz hizmet bizleri fevkalade memnun ediyor. Bu Ak Parti hizmet anlayışı. Ak Parti belediyecilik anlayışı" şeklinde konuştu.

Fındıklı : Bütün gayretimiz halkın mutluluğu içindir…

Milletvekili M. Mücahit Fındıklı ise, Malatya'nın önemli özelliklerinden bir tanesinin Malatya'da hep eleştirel bakılması olduğunu kaydederek, "Bütün olaylara bütün kurumlara hep eleştirerek bakarız. Ancak şunu unutmamalıyız ki şehrimizin hem atanmışları hem seçilmişleri olarak bütün gayretimiz halkın mutluluğu içindir. Dolayısıyla da bu hizmeti gören arkadaşlarımıza da işte bugün örneğini yaşadığımız gibi esnaf odası başkanımız bir ilki gerçekleştirdi, iyi yapılan şeye de teşekkür etmeyi ortaya koydu. Bunun herkese örnek olmasını diliyorum" dedi.

Çalık : Malatya yeniden yapılandırılıyor, bunun da mimarı Ahmet Çakır oluyor…

Birlik beraberliğe değinen milletvekili Öznur Çalık da şöyle konuştu:

"Biraz önce bir değerli kardeşim çok güzel bir şey söyledi. Beşi bir yerde diye. Seçilen tüm milletvekili arkadaşlarım, seçilmiş belediye başkanım esnaf odamızın vermiş olduğu kahvaltıda buluştuk. Malatya'nın en güzel fotoğrafının olduğu yer diye düşünüyorum. Milletin, vekilleri ile buluştuğu bu sofraya davet ettiği için hazırladığı için ben Şevket başkanıma çok teşekkür ediyorum. Hizmetlerinden dolayı belediye başkanımızı biz de canı gönülden kutuluyoruz. İnanıyorum ki Malatya yeniden yapılandırılıyor, bunun da mimarı Ahmet Çakır oluyor. Bütün arkadaşlarım ve Malatyalılar adına belediye başkanımız Ahmet Çakır'a teşekkürlerimi iletiyorum. Ellerinize yüreklerine sağlık diyorum. Sağolasınız."

Şahin : Belediye Başkanı Ahmet Çakır takdire şayan çalışmalar yaptı…

Milletvekili Mustafa Şahin ise konuşmasında, Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın bugüne kadar yaptığı çalışmaların takdire şayan çalışmalar olduğunu vurguladı. Şahin, "Elbette biz Ak Parti iktidarları döneminde seçimin de yerelde başladığını hizmetin de yerel eliyle insanlarımıza ulaştığını biliyoruz. Çalışmalarından dolayı belediye başkanımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Tüfenkçi : AK Parti belediyecilikte bir markadır…

AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi de AK Parti'nin belediyecilikte bir marka olduğunu kaydederek, "İnşallah bu dönemde Malatya'da bu markayı oturtma adına, marka şehir olma adına çalışmalar devam ediyor. AK Partinin ustalık döneminde kamu yatırımlarının en fazla Malatya'ya çekilmesi noktasında bütün gayretimizi göstereceğiz. İnşallah önümüzdeki günler daha güzel olacak diye düşünüyorum" dedi.

ÇAKIR : AKPNAR BÖLGESİNİN TAMAMINI YENİLİYORUZ

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, konuşmasında, Malatya'nın birlik ve beraberliğine şahit olduklarını anlatarak "Dolayısıyla herkesin birarada bulunduğu bir ortamdayız. Özellikle çarşı merkezinde esnaflarla birlikte bir kahvaltı yapmak bizim için gayet onur verici bir tablo. Ben başta esnaf odaları birlik başkanımız Şevket Bey olmak üzere bütün esnaflarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

Çalışmalarla ilgili bilgi veren başkan Çakır, şunları belirtti:

"Tabi burası Akpınar Meydanı ve ticaretin Malatya'da ilk kurulduğu nokta. Gerçekten burası esnafın bir okulu olarak başladı. Bugün biz bu merkez başta olmak üzere bütün bölgeyi, Akpınar bölgesinin tamamını yeniliyoruz. Burada bütün Altyapıyı tamamen yeniliyoruz ve Üstyapılarla modern bir şehirciliği buradan Malatya'ya kazandırmış oluyoruz.

Esnafın böyle bir toplantıyı düzenlemiş olmasının kendilerini memnun ettiğini aktaran başkan Çakır, "Demek ki yapılan çalışmalar, işler de hem esnafımızın hem de değerli hemşerilerimizin takdirini kazanıyor. Bu bizler için çok çok önemli. Bu vesileyle de biz çalışmamızı daha da yoğunlaştırarak inşallah bu birlik ve beraberlikle şehrin bu başlatmış olduğumuz değişim ve dönüşüm çalışmasını, şehrin yenilenme çalışmasını, bütün bölgelerimize şehrimizin dört bir yanına yaygınlaştırarak Malatya'yı çok daha modern bir hale getirmek ve bölgemizin lider ili konumuna getirmek için yoğun çalışmalarımız devam edecek. Ben bir kez daha değerli başkanıma ve bütün esnaf arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Varolsunlar, sağolsunlar" şeklinde konuştu.

Keskin : Belediye Başkanı ve ekibine teşekkür ediyoruz…

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin ise şunları kaydetti:

"Malatya'da yeni yapılandırmada, yaşanır bir şehir olmada çok büyük emekleri olan sayın belediye başkanı ve ekibini takdir etmek, tebrik etmek, teşekkür etmek, ilimize yaptığı çalışmalardan dolayı, hem de çarşımız, esnafımıza yapılan hizmetlerden dolayı, bu kahvaltılı toplantıyı düzenledik.Bütün çarşı esnafı, Malatya esnaf ve sanatkarlar camiası olarak bütün esnafın adına yürekten kendilerine teşekkür ediyorum, başarılar diliyorum. Milletvekillerimizden de Malatya'nın gelişmesi, şehrin açılması için özellikle bir çevreyolu istiyoruz. Bu yeni yapılacak, önümüzde hazır olan çevreyolumuzu da bir an önce başlayıp da bir an önce bitirilmesini talep ediyoruz.."

Erkoç : Belediye başkanına esnaflar ve tüccarlar adına teşekkür ediyorum…

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Hüseyin Erkoç da Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a teşekkürlerini iletti. Erkoç, şunları ifade etti:

"Bir şehrin gelişebilmesi için o şehirdeki birlik ve beraberliğin ne kadar önemli bir tablo olduğunu şu anda burada izliyoruz. Eğer bir şehri lig atlatmak istiyorsak bu birlikteliği bu beraberliği şehrin menfaati için kişisel menfaatlerimizin önüne alarak hizmet etmek zorundayız. İşte son dönemde Malatya'nın sosyal altyapısında ve peyzaj düzenlemesinde ciddi emeği geçen sayın belediye başkanım ve değerli ekibine de ben esnaflar adına tüccarlarımız adına yürekten teşekkür ediyorum. Eğer Malatya'yı yaşanabilir, kalkınmış bir kent haline getirmek istiyorsak, Türkiye sıralamasındaki yerini çok iyi bir yere getirmek istiyorsak şehrin birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesi gerekir"

BAŞKAN ÇAKIR'A TEŞEKKÜR PLAKETİ

Kahvaltılı toplantıda Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a yaptığı hizmetlerden dolayı Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin ve Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Faruk Yılmaz tarafından birer teşekkür plaketi verildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title