Haberler

Esnaf Sigara Yakan Vatandaşla Polise Saldırdı

Ankara'nın Ulus Semtinde, 8'inci Noter'de İşini Görmeye Çalışan Fatih Eroğlu İsimli Vatandaş, Çarşı İçinde "Sigara" Yaktığı İçin Esnaf Tarafından Linç Edilmek İstendiğini Öne Sürerek Suç Duyurusunda Bulundu. Durumu Polise Bildiren Eroğlu, Olay Yerine Keşif İçin Polisle Birlikte Yeniden Geldiğinde, Esnaf Bu Kez Hem Polise Hem de Eroğlu'na Saldırıda Bulundu.

Ankara’nın Ulus semtinde, 8’inci Noter’de işini görmeye çalışan Fatih Eroğlu isimli vatandaş, çarşı içinde “sigara” yaktığı için esnaf tarafından dövüldü. Durumu polise bildiren Eroğlu, olay yerine keşif için polisle birlikte yeniden geldiğinde, esnaf bu kez hem polise hem de Eroğlu’na saldırıda bulundu.

Ramazan ayının son günlerinde, Ankara’nın en köklü semti Ulus’ta ürkütücü bir olay yaşandı. Sabah saatlerinde Anafartalar Çarşısı’nda bulunan 8’inci Noter’de işlerini gören Fatih Eroğlu isimli vatandaş, çarşı içerisinde sigara yaktığı için, çarşı esnafının saldırısına uğradığını ileri sürdü. 8-9 kişinin sözlü ve fiili saldırısına maruz kaldığını belirten Eroğlu, olayı polise bildirdi.

Polis, şikayet üzerine Eroğlu ile birlikte keşif yapmak üzere yeniden çarşıya geldi. Ancak esnaf bu kez hem Eroğlu’na hem de polise saldırdı. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan ve yüzünde birkaç yere dikiş atılan Eroğlu, Gençlik Parkı’nda bulunan Solmaz Kılıçtepe Polis Karakolu’na şuç duyurusunda bulundu. Eroğlu kendisine linç girişiminde bulunulduğunu öne sürdü.

TRT’de görev yaptığını ve KESK’e bağlı Haber-Sen’de Örgütlenme Sekreteri görevini yürüttüğünü ifade eden Eroğlu olayı ANKA’ya şöyle anlattı:

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title