Haberler

Esnaf Odalarından Belediye Ziyareti

Van'da esnaf odalarından bir heyet Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fazıl Tamer'e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Van'da esnaf odalarından bir heyet Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fazıl Tamer'e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Van Bakkallar ve Manavlar Esnaf Odası Başkanı İsa Berge ve beraberindeki esnafı makamında kabul eden Tamer, Büyükşehir Belediyesi olarak çözüm odaklı bir çalışma ortaya koyduklarını söyledi.

Çalışmalarında esnaf odalarıyla birlikte hareket ettiklerini belirten Tamer, "Gerek başkanımız gerekse esnaf arkadaşla daha önce sorunlarını bizlere iletmişlerdi. Bizler de belediyemize ait eski özalp durağında bulunan peynirciler çarşısında bir takım oranım ve tadilat çalışması yaptık. Esnafımız da bugün bizlere teşekkür ziyaretinde bulundular. Bizler çözüm odaklı çalışan bir belediyeyiz. Bu tür sorunlar bizlere geldiğinde en kısa zamanda çözüme kavuşturuyoruz." ifadelerini kullandı.

Bakkallar ve Manavlar Esnaf Odası Başkanı İsa Berge ise duyarlılıklarından dolayı Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti.

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title