Haberler

Esnaf Kefalette Zafer Kemal Çam Oldu

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde yapılan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin olağan genel kurulunda Kemal Çam başkanlığa seçildi.

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde yapılan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin olağan genel kurulunda Kemal Çam başkanlığa seçildi.

Alaplı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi'nin olağan genel kurulu Belediye Kültür Salonunda gerçekleştirildi. Kongre, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Divan teşekküllü ve mali raporların okuması üzerine, Alaplı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Kemal Çam ve Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı sekreteri Şener Baykal'ın ayrı,ayrı liste halinde aday olduklarını beyan ettikten sonra,seçimlere geçildi.

300 oyun kullanıldığı seçimde Kemal Çam 150 Şenel Baykal 144 oy aldı. 6 oy ise geçersiz sayıldı. Yeni Başkan Çam, yaptığı açıklamada, seçime iştirak edip oy veren herkese teşekkür etti. Seçimin hizmet yarışı olduğunu ifade eden Kemal Çam, yaptığı açıklamada "Kongre tüm Alaplı esnafına hayırlı olsun. ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı, Şoförler Odası gibi Türkiye'nin her yerine duyuracağız" dedi.

Genel Kurula Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekini, Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, Düzce Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yavuz Yılmaz, Ereğli ve Alaplı Sivil Toplum Kuruluşlarını başkan ve yöneticileri,Siyasi Parti İlçe Başkanları ver çok sayıda vatandaş katıldı. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zonguldak Alaplı Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title