Haberler

Esnaf İSPARK'tan Memnun

Güncelleme:

Pendik Merkez Çarşıda Esnafa Dönük Yapılan Anket Sonucuna Göre, Esnafların Genel Olarak İSPARK'ın Otopark Uygulamasından Memnun Olduğu Gözlendi.

İSPARK'ın Pendik çarşı içinde ki otopark uygulamasından esnaf memnun gözüküyor. 19 Mayıs, 23 Nisan ve Namık Kemal Caddelerinde vatandaşların otopark uygulamasındaki memnuniyetlerini ölçmek amacıyla bir anket düzenlendi. 238 esnafın cevapladığı ankete göre, Pendik halkının İSPARK çalışmalarından genel olarak memnun olduğu görüldü.

Anketi cevaplayan esnafların %86'sı park sorununda çözümün müşteri odaklı olarak gerçekleşmesini istiyor. Bu istek ile esnaflar, araçlarını sahilde bulunan İSPARK ile anlaşmalı parklara %50 indirimle park ederek, cadde üzerindeki parkların tamamen müşterilere yönelik hale getirilmesini sağladı.

Esnafın %58'i otopark uygulamasını faydalı buluyor

Pendik esnafına 'çarşı tamamen yayalaştırılsın mı' sorusu yöneltildiğinde %45'er olarak 'yayalaştırılsın' ve 'yayalaştırılmasın' sonuçları eşit olarak çıktı. İSPARK'ın otopark uygulamasını genel olarak faydalı bulanların oranı ise %58. Ankete katılanların sadece %42'si İSPARK uygulamasından önce araçlarını rahatlıkla park edebildiklerini belirttiler.

İSPARK'tan sonra düzensiz park yapmaların ortadan kalktığı gözlenirken; ankete katılanların %92'si parkların 15 dakikaya kadar ücretsiz 1 saate kadar ise 2 TL olduğundan bilgi sahibi olduklarını söylediler. 19 Mayıs Caddesi'ndeki esnafların Namık Kemal Caddesi esnafına göre daha memnun olduğu gözlendi. Yetkililer, bunda Namık Kemal Caddesi'ndeki yol ve kaldırımların revizyon çalışmasının devam etmesinin önemli bir faktör olduğunu belirttiler.

"Müşteri öncelikli otopark uygulamasına destek vereceğiz"

Belediye Başkanı Kenan Şahin, Pendik Belediyesi olarak esnaflarla görüşerek ihtiyaç olan noktada İSPARK'ın devreye girmesi için çalışmalarının devam ettiğini belirtirken; Karanfil Sokak'ta yapılan toplantıda da esnafların burada İSPARK'ın bulunmasını talep ettiklerini böylelikle ticaret hacminin artacağını söylediklerini ifade etti. Sözlerine devam eden Şahin; 'esnaf bu konuda talep gösterdikçe müşteri öncelikli otopark uygulamasına destek vereceğiz.'dedi.

Bu nokta da İSPARK'ın Pendik'e özel fiyatlandırma politikalarından dolayı Pendik halkının memnuniyetini görmekten son derece mutlu olduğunu ifade eden Şahin, 'İSPARK yönetimine ve çalışanlarına teşekkür ediyorum. Pendik halkının mutluluğu bizim mutluluğumuz, memnuniyetleri bizim memnuniyetimizdir.'dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title