Haberler

    Eskiz - Cosmıc Wıngs - Heavy Sky

    11 Kasım'da Salon İKSV'de muhteşem müzik şölenine davetlisiniz.

    11 Kasım'da Salon İKSV'de muhteşem müzik şölenine davetlisiniz.

    Eskiz: The Ringo Jets'ten Deniz Ağan ile Can Tunaboylu ve Uygar Çetiner'den oluşan İstanbullu rock'n'roll üçlüsü...

    Cosmic Wings: The Ringo Jets'ten Tarkan Mertoğlu, Lale Kardeş ile Baki Turanlı ve Barış Çelenk'ten oluşan İstanbullu sci-fi, heavy rock grubu.

    Heavy Sky: Ankara'nın köklü rock geleneğinin bayrağını devralan ve layığıyla taşıyan Batu Akdeniz önderliğindeki rock grubu ne yaptı?

    Eskiz: İkinci albümlerini bitirme aşamasındayken şapkadan tavşanı çıkarıyor, daha önce yayımladıkları bir albüm ve bir EP'den özenle seçtikleri parçalara üç yeni iş daha ekleyerek özel bir albüm yayınlıyor: "Sallan Yuvarlan". Vaatleri; yoğun, akıcı, Türkçe sözlü rock'n'roll müzik...

    Cosmic Wings: "UFO, Thin Lizzy, Witchcraft, The Sword gibi bir grup bu coğrafyadan zor çıkar" diyenlerin kafasını karıştırdı. YouTube aracılığıyla yayımladıkları iki cover'dan oluşan "Discover" ile bu tarzın takipçilerinin gönlünü fethetti. Kendi adlarını taşıyan ilk albümlerini yayımladılar. Vaatleri; olması gerektiği gibi güçlü, sert, astral; metal ile flört eden heavy rock.

    Heavy Sky: 2014 tarihli ilk teklinin mastering'ini daha önce Bon Jovi, AC/DC ve Scorpions gibi isimlerle çalışmış Ryan Smith üstlendi. İlk albüm geçtiğimiz Mayıs ayında yayımlandı.

    Vaatleri; rock tarihinden izler taşıyan, Ankara'nın havasını suyunu almış, kaygılı ve gürültülü sesler...

    Memleketimizin fantastik genç rock'n'roll neferlerinin gizemli kalesi Tantana Records sizi hem yeni yayımlanacak iki albümün kutlaması hem de arkası gümbür gümbür gelecek bir konser serisinin ilki için Salon'a davet ediyor.

    *Biletinizin barkodunu  aplikasyonu ile okutup puan kazanmayı unutmayın.

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Akdeniz Tarkan Kültür Sanat Haberler

    Bakmadan Geçme

    26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title