Haberler

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 4 Transfer ile Geri Dönüyor!

Güncelleme:

ATV ekranlarında yayınlanan fenomen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 3 haftalık aranın ardından ekranlara 4 transferle dönüyor.

ATV ekranlarında yayınlanan fenomen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 3 haftalık aranın ardından ekranlara 4 transferle dönüyor.

FAÇALI AİLESİ GELİYOR

Son bölümü ile ekranlara kilitleyen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, nihayet izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Önümüzdeki hafta yayınlanacak yeni bölümü merakla beklenen diziye, Façalı Ailesi ile katılacak isimler merak konusu olmuştu. Salı günü yayınlanacak diziye 4 transfer gerçekleşti ve böylelikle Façalı Ailesinin üyeleri ortaya çıktı.

TURGUT TUNÇALP

Kanal D ekranlarındaki Merhamet dizisinde Moskof Recep adlı alkolik ve para düşkünü bir baba karakteriyle tanınan Tunçalp, Façalı Ailesinin üyelerinden biri olacak. Usta oyuncu, son olarak Müslüm filminde Müslüm Gürses'in babasını canlandırmıştı.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 4 Transfer ile Geri Dönüyor!

EMİR BENDERLİOĞLU

39 yaşındaki yakışıklı oyuncu, Türk dizilerinde sürekli gördüğümüz ve yabancılık çekmediğimiz bir isim. Fotoğrafçı, seslendirmen, grafikerlikle uğraşan Benderlioğlu, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine Façalı Ailesinin bir üyesi olarak katılacak.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 4 Transfer ile Geri Dönüyor!

İLHAN ŞEN

Son olarak Şahin Tepesi ile adını duyuran İlhan Şen de Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine katıldı. 2009 da Best Model of Turkey birincisi seçilen Şen, aynı zamanda modellik yapıyor.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 4 Transfer ile Geri Dönüyor!

GÖZDE OKUR

Öte yandan Çakırbeyli Ailesi'ne ise Gözde Okur katıldı. 'Zengin Kız Fakir Oğlan' dizisiyle akıllarda yer eden Okur, bir yandan da 'Herkesin Bildiği Sırlar' adlı tiyatro oyununa hazırlanıyor.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 4 Transfer ile Geri Dönüyor!

ÜNAL KAPLAN NEDEN AYRILDI?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin ünlü oyuncusu Tarık Ünlüoğlu geçtiğimiz ay akciğerinde meydana gelen problem nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Sevenlerini korkutan Tarık Ünlüoğlu, reyting rekortmeni diziden apar topar ayrılmıştı.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 4 Transfer ile Geri Dönüyor!

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çakırbeylilerin gazabından kaçmayı başaramayan İzzet, hayatta kalmak için uzlaşmaya hazırdır. Arkasındaki büyük gücü çökertebilmek adına, bağlantılarından bahsetmesi için sorguya alınır; fakat İzzet'in söyledikleri aileyi birbirine düşürmeye çalışmaktan öteye gitmez.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 4 Transfer ile Geri Dönüyor!

Bu sorgu Alparslan ile ilgili şüphelerin de artmasına neden olacaktır. Yeğeninin kendisinden gizli birileriyle görüştüğünün farkında olan Hızır, bu konuyla ilgili Ünal Kaplan'ın ağzını yoklar.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 4 Transfer ile Geri Dönüyor!

Cengiz'i gizli tanık olarak devreye sokan Tuncay da Alparslan'ın ilişki ağını çözmeye çok yaklaşmıştır. Gün geçtikçe köşeye sıkışan Alparslan'ın açık vereceği nokta ise Meltem ile olan ilişkisi olacaktır. Sırların uzun süre gizli kalamadığı Çakırbeyli hanesinde de sular durulmaz.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 4 Transfer ile Geri Dönüyor!

Enişte ve Cemre birlikteliğin açığa çıkmasıyla gerilen ev ahalisi, aldatılmanın cezasının biran önce verilmesini ister. Bu konuyla ilgili sorumluluk sahibi olan İlyas'ın ise tavrı nettir. Aldatanların da, bunu öğrenip saklayanların da gözünün yaşına bakılmaksızın hesabı görülecektir.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Müslüm Gürses Kanal D TV Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (15)

KAAN:

BU DİZİYİ HİÇ SEVMEDİM BIKTIK ARTIK MAFYA HAYATLARINDAN GÜLMEK İSTİYORUM DİZİ İZLERKEN EĞLENMEK İSTİYORUM

8
15
yanıtYanıtla
lütfenn:

duvara bak yinede dizi film izleme. hatta tv den kaç. beynin zehiri bunlar.

yanıt1
yanıt0
MALATYALI:

İzlenebilecek diziler aynen;Pazartesi SÖZ, salı EDHO, çarşamba DİRİLİŞ, perşembe MEHMETÇİK, cuma PAYİTAHT ABDULHAMİD

12
8
yanıtYanıtla
KIRIKKALELİ:

salı hariç diğer günlerdeki dizileri kim izliyor lan bunları diyoduk demekki izleyen varmış :D:D

yanıt2
yanıt2
KültürelEleman:

Ben böyle insanların adını hayatını yaptıklarını çok iyi duyuyorum , hiç biride böyle şaa şaalı hayatlar yaşamıyorlar yaşasalar bile sonları ya cehennem ya cezaevi ya da ölüm oluyor . . kimse de sevmiyor böyle insanları adam yerine bile koymuyorlar . . bu tarz diziler cahil inançsız aptal insanların kafalarını uyuşturmaktan başka bir şey yapmıyor lütfen kaldırsınlar artık bu tarz dizileri , aynı şekilde askeri dizilerde , tarihi dizilerde gerçeği hiç yansıtmıyor kimse kusura bakmasın

7
8
yanıtYanıtla
EDHO:

Diziye giren karakterler çok iyi. Umarım vurulma sahnesinde İlyas ölmemiştir. Fragman dilerim aldatmacadır İlyas''in cenazesi değildir. . Aksi durumda İlyas ölürse her bölümünü hiç kaçırmadan tv den izlediğim dizi benim için final olur. . Kurtlar vadisinde Süleyman Çakır öldüğünde diziyi bırakmaya karar verdim, Elif karakteri öldüğünde de diziyi bıraktım. . . Dizinin üç ası var Hızır, İlyas, Alparslan. . . Dizinin; Aklı Hızır, Kalbi İlyas, Zekası Alparslan. . . ayır bakalım birbirinden geriye ne kalır. . .

12
1
yanıtYanıtla
R.S.D:

Cahillere iyi örnek oluyor bu saçma dizi

7
5
yanıtYanıtla
Kağan can:

Vurun kırın sonrada insanlara bu saçma senaryoları izletin. . Yarın bir çocuk birini pompalıyla vurunca, yada bir cinayet olunca suçlu arayın.

8
1
yanıtYanıtla
hakan:

kabak tadı verdi iyice. . . 3 hafta ara vemesi. birde 22 de yayınlanacak olması izleyici sayısını azaltacaktır. en azından ben artık izlemeyeceğim. aynı gece mkc ve barca var o daha heyacanlı. . . . .

5
4
yanıtYanıtla
kale:

ilyas gerçekten öldüyse dizi yara alır ben öldüğünü zannetmiyorum

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title