Haberler

Eskişehirspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın: Transfer Yasağını Bilerek Geldik

Teknik direktör Sergen Yalçın, daha önce de güllük gülistanlık kulüplerde çalışmadığını, sıkıntılı takımları çalıştırdığını söyleyerek, " Eskişehirspor'a da transfer yasağını bilerek geldik, ama bu bizim için bir bahane olmayacak" dedi.

Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen Sergen Yalçın, İstanbulspor deplasmanından bir puanla döndükleri belirterek, skor olarak kötü bir sonuç almadıklarını ancak oyunsal anlamda beklentinin gerisinde olduklarını söyledi. Bazı şeyleri oturtmamanın biraz zaman alacağını ifade eden Yalçın, "Camia olarak da çok sıkıntılı bir sürecin içerisinden geçiyoruz. Transfer yasağımız var. Ama mevcut kadroyla olabileceğin, yapılabileceğin en iyisini yapmaya çalışacağız" diye konuştu.

'GÖNÜL BAĞIM VAR'

Eskişehir'e gelirken bazı sıkıntıların olduğunu bildiğini, Eskişehirspor'u tercih etmesini nedenlerinin başında gönül bağının geldiğini söyleyen Sergen Yalçın konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Ben futbolu Eskişehirspor'da bıraktım. Son oynadığım yer burası. O yüzden zaten bir gönül bağım var benim buraya. Bunun yanında inanılmaz bir seyirci potansiyeli var. Futbol olarak Eskişehir bir potansiyel şehir. Tabi şuan içinde bulunduğumuz durum çok sağlıklı değil. Transfer yasağımız var. Çok sağlıklı bir sürecin içerisinden geçmiyoruz ama her zaman böyle şeyler futbolda olabilir. Biz de teknik direktör olarak hep sıkıntılı kulüplerde çalıştık. Güllük gülistanlık kulüplerde çalışmadık. Bundan önce aldığımız takımlar da küme düşme hattının bir numaralı adaylarıydı."

'BAHANEMİZ OLMAYACAK'

Eskişehirspor'da hedefin farklı olduğunu ifade eden Yalçın, "Yukarıyı hedefliyoruz. Bilmiyorum bunu becerebilir miyiz? Onu zaman gösterecek. Oyuncuların özverisi, oyuncuların olaya bakış açısı ve birliktelik bunu gösterecek. Eskişehirspor bu sezon nereye oynar? Tabi ki yukarıya oynamak istiyoruz ama hayal de görmemek lazım. Çünkü işimiz o kadar kolay değil şu anki görüntü itibarıyla. Ama elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Belki devre arası transfer dönemi açılabilir. Bilemiyorum oraları ama şuan biz bu transfer yasağını bilerek göreve geldik zaten bu bizim için bir bahane olmayacak. Onu söyleyeyim öncelikle. Böyle bir bahane hiçbir zaman belirtmeyeceğiz. Yani 'Transfer yasağı vardı da biz başarı olamadık', İşler kötü giderse böyle bir bahanemiz olmayacak. Çünkü bunu bilerek geldik biz. Ama inanıyoruz. Yeni bir şeyleri değiştireceğimize inanıyoruz" diye konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-------------------------------

-Sergen Yalçın'ın konuşması,

-Toplantı sonrasında Sergen yalçın'a taraftarların çiçek vermesi ve toplu fotoğraf çektirmesinden görüntüler

Haber-Kamera: Eyüp KELEBEK-ESKİŞEHİR,

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Eskişehirspor Sergen Yalçın İstanbulspor Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title