Haberler

Eskişehirspor Teknik Direktörü Kartal Hepimiz Aynı Gemideyiz

Eskişehirspor Teknik Direktörü Kartal Hepimiz aynı gemideyiz Sorumluluğumuzu yerine getirmek için ben ve arkadaşlarım tesiste yatıp kalkıyoruz, hiçbir yere gitmiyoruz.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Kartal Hepimiz aynı gemideyiz

Sorumluluğumuzu yerine getirmek için ben ve arkadaşlarım tesiste yatıp kalkıyoruz, hiçbir yere gitmiyoruz. Üç hafta oldu ben daha evime gitmedim

Eskişehirspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, Bu takım kötü yerlere giderse, daha kötü sonuçlarla karşı karşıya kalırsa, sonuçta hepimiz aynı gemideyiz, hepimiz batacağız dedi.

Bu hafta deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan Eskişehirspor'un teknik direktörü İsmail Kartal, Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi. Kartal, Eskişehirspor'u bulunduğu ortamdan kurtarmak, üst sıralara tırmandırmak için çok çalıştıklarını söyledi. Geçen haftaki Kayserispor maçında futbolcuların ısınmak için sahaya çıktıklarında taraftarların protestolarıyla karşılaştıklarını, bunun da futbolcular üzerinde olumsuz etki yarattığını belirten İsmail Kartal, şöyle devam etti

Şu an bulunduğumuz durum gerçekten hoş bir durum değil. İç açıcı bir durum da değil. Ancak ben ve ekibim bu durumu düzeltmek ve değiştirmek için geldik. Bir sorumluluk aldım. Bu sorumluluğumuzu yerine getirmek için ben ve arkadaşlarım tesiste yatıp kalkıyoruz, hiçbir yere gitmiyoruz. Üç hafta oldu ben daha evime gitmedim. Sırf köklü, şanlı tarihi olan bu Eskişehirspor'u bulunduğu şu ortamdan kurtarmak, yukarılara, üst sıralara tırmandırmak için. Ancak biz bu kadar mücadele verirken, bu işi düzeltebileceğimize inanmışken, maalesef ilk defa kendi seyircimizin önünde, maça çıkarken, takımımızın daha ısınmaya çıktığı andan itibaren protestolarla karşılaşması ve bu protestolar sonucunda oyuncumuzun negatif anlamda maça tam anlamıyla maça konsantre olamayışı, yeterli derecede zaten bulunduğumuz konum itibariyle oyuncularımızın ve futbol takımımızın özgüven eksikliğini hepimiz gözlemlemekteyiz. Biz Eskişehirspor'un başarısı için buradayız. Lütfen bana ve bu oyunculara güvenelim. Başka bir Eskişehirspor yok arkadaşlar. Bizim tek bir hedefimiz var Eskişehirspor'u bulunduğu ortamdan daha güzel, daha iyi yerlere çıkabilmek için bu mücadeleyi veriyoruz. Bir tane Eskişehirspor var. Geriye dönük hesaplaşmaları bir kenara bırakalım. Lütfen futbol takımımıza destek verelim. Sizlerden rica ediyorum. Biz elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Çok çalışıyoruz. Eğer sizler, Eskişehirspor camiası, taraftarlar, medya biz hep beraber kenetlenirsek, bu takıma sahip çıkarsak biz bir şeylerin düzelebileceğine inanıyoruz. Eğer bir şeyi gerçekten düzeltmek istiyorsak her şeyi bir kenara bırakmalıyız. Sonuçta hepimiz aynı gemideyiz. Bu takım kötü yerlere giderse, daha kötü sonuçlarla karşı karşıya kalırsa sonuçta hepimiz aynı gemideyiz, hepimiz batacağız. Sonuçta Eskişehirspor kaybedecek.

Takımın en büyük enerjinin taraftar olduğunu ifade eden İsmail Kartal, Eskişehirspor taraftarlarına sesleniyorum; gelin hep beraber bu takıma destek verelim. Yardımcı olun. Biz elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz, yapmaya da devam edelim. Bizlere güvenin. Sizlerden rica ediyorum. Ben Eskişehirspor teknik direktörü olarak elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum, yapmaya da devam edeceğim. Ama biz gerçekten bu takımı kurtarmak istiyorsak, başarılı olmasını istiyorsak herkesin bazı şeyleri geriye dönük bir kenara bırakmaları gerekir. Gün bugün, Eskişehirspor'a destek verme günüdür arkadaşlar. Eğer destek vermeyeceksek, daha takım ısınmaya çıktığı andan itibaren protestolar devam edecekse bu baskı altında, bu takım ne yapabilir. Bizler ne yapabiliriz. Onun için rica ediyorum, son kez söylüyorum; bize destek verin, bize güvenin dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İsmail Kartal Eskişehirspor Galatasaray Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title