Haberler

"Türkiye Kupasını Eskişehir'e Getirmek İstiyoruz"

Güncelleme:

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, "İlerleyen maçlarda galip gelip, Türkiye Kupasını evimize getirmek istiyoruz." dedi.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, "Antalyaspor ile zorlu iki yarı final karşılaşması oynayacağız. Finale yükselip kupayı Eskişehir'e getirmek istiyoruz" dedi.

Sağlam, Sivasspor maçının ardından yaptığı açıklamada, kupanın ilk maçında yaptıkları Çıksalınspor maçından önce bu yıl Türkiye Kupası hedeflerini açık şekilde ortaya koyduklarını belirterek, kupada finale çıkıp şampiyonluğu, Eskişehirspor camiasına kupayı getirmeyi hedef koyduklarını kaydetti.

Bugün, Sivasspor ile zorlu bir maç oynadıklarını ifade eden Sağlam, şöyle konuştu:

"Bu maçları oynamak kolay değil. Bu maçı oynarken diğer maçtan haber bekliyorsunuz. Maçın başından beri net pozisyonlarımız vardı. Maçın sonunda golü bulduk. Sivasspor, genç ve oynatmadığı oyuncularla mücadele verdi. Bugün bir golle galibiyete ihtiyacımız vardı. Allah'a şükürler olsun yarı finale yükseldik. Antalyaspor ile zorlu iki yarı final karşılaşması oynayacağız. Finale yükselip kupayı Eskişehir'e getirmek istiyoruz."

Sağlam, kadrosundaki futbolcularla hem ligin üst sıralarını zorlamaya hem de kupayı kazanmaya çalıştıklarını bildirdi.

Eskişehirspor taraftarına takıma verdikleri destekten dolayı teşekkür eden Sağlam, "Onlardan bir isteğim olacak. Bizim kadromuz bu, kupada finale çıkıp kazanacaksak bu futbolcularla başaracağız. Ligde üst sıralara çıkacaksak bu futbolcularla çıkacağız. Taraftarların oyuncularımızın motivasyonunu düşürecek olaylardan uzak durmalarını istiyorum. Onların motivasyonunun artırılması istiyorum" diye konuştu.

Eskişehirsporlu futbolcu Okan Aydın ise zorlu bir maçı kazanarak kupada yarı finale çıkmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Kamil Ahmet Çörekçi de zorlu maçta golü bulduktan sonra rahat bir galibiyet aldıklarını vurguladı.

-Sivasspor cephesi

Sivasspor Teknik Sorumlusu Cesar Domingo Lopez ise galibiyetten dolayı Eskişehirspor'u tebrik etti.

Eskişehirspor'un galibiyeti hak ettiğini belirten Lopez, "Eskişehirspor'un hak ettiği bir maç oldu. Galip gelerek gruptan çıktılar. Tebrik ediyoruz" dedi.

Sivassporlu futbolcu Ahmet Şahbaz da Eskişehirspor'u aldıkları galibiyetten dolayı tebrik etti.

Eskişehirspor'un kupada iddialı olduğunu anlatan Şahbaz, "Şanssız bir golle mağlup olduk. 4 gün sonra Eskişehirspor ile ligde maçımız var. O maçta galip gelip ligde iyi çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Aykut Öztürk ise karşılaşmada mağlup olmaktan duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

-sivasspor

-ertuğrul sağlam

-lopez

Kaynak: AA / Spor

Ertuğrul Sağlam Türkiye Kupası Eskişehirspor Sivasspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title