Haberler

Eskişehirspor Paşa'yı Tanımadı

Kasımpaşa Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Eskişehirspor'a 2-0 yenildikleri maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, Konyaspor'un yenilmesinin ardından, Eskişehirspor karşılaşmasının kendileri için mutlaka kazanılması gereken bir maç haline geldiğini vurgulayarak, "Planlarımız rakiplerle ilgili gerçekleşti. Ama kendi maçımızla ilgili planlar gerçekleşmedi. Maçın 40. dakikası kritik bir andı. Merthan ile Batuhan arasındaki pozisyonda Batuhan sinirlenip oyuncumuzun ayağına bastı. Pozisyon fauldü. Hep centilmenlikten bahsediyoruz. Bundan sonra 3-4 pozisyon geçiyor Eskişehirsporlular topu dışarı atmıyorlar. Futbolcular topun dışarı atılmasını beklerken gol oldu. Bu durumlarda gelenekselleşen bir durum var. Hakem oyunu durdurabilirdi. Eskişehirsporlular sağolsunlar centilmence davranıp gol attı" diye konuştu.

Vural, ligin ilk yarısının istemedikleri şekilde tamamlandığını belirterek, "İstemediğimiz dönemi geride bıraktık. Yönetim, teknik kadro ve oyuncular hep birlikte bu durumu yorumlayacağız. Golü engellemede ve atma konusunda bireysel sıkıntılar var. Bu konuda oyuncu arayışlarımız var" dedi.

Kasımpaşalı futbolcu Sancak ise Merthan'ın yerde olduğu sırada durduklarını vurgulayarak, "Saha içinde oyuncumuz yerdeydi. Rakip oyuncuların topu dışarı bırakmasını beklerken attıkları şutun ardından golü yedik" ifadesini kullandı.

Eskişehirspor Yardımcı Antrenörü Sefer Yılmaz ise zor bir maç oynadıklarını vurgulayarak, "Kasımpaşa'nın zor durumda olması ve geçen hafta aldığımız Beşiktaş galibiyetinden dolayı oyuncularda biraz rehavet vardı. Son hafta maçında oyuncular tatil havasına giriyorlar. Güzel skorla ayrıldık. Hedeflerimiz biraz daha değişti. Aldığımız 3 puanla biraz daha yukarıları hedefler haline geldik" diye konuştu.

Batuhan'ın ilk yarıda attığı golün hatırlatılması üzerine Sefer Yılmaz, "Ben gole sevinemedim. Futbolun içinde oluyor bunlar. Keşke olmasaydı. Yerde yatan arkadaşlarını görüp topu dışarı atsalardı. Daha önceki böyle pozisyonlarda bu şekilde davranmışlardı. Keşke o golü atmasaydık. Bizim için üzücü bir gol oldu" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title